| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Torznak torz, de nekem azért elég sokat volt szerencsém ücsörögni jobb és bal oldalon is...
Ha tök őszinte akarok lenni, akkor az iFLY sem tökéletes, bár közelebb áll a valósághoz!
Ami a felső képen látszik, alap helyzetben egyáltalán nem látsz ki a gépből! Mikor az ülést felemeled az ideális magasságig akkor a szemed pont a panel tetejével vagy egy vonalban...pl Gurulásnál engem kifejezetten zavart, hogy baromira nem látni mi van a gép előtt, pedig 174 magas vagyok! A képek pedig mindig pozitív irányba torzítják a méreteket! Tehát a valóságban sokkal kisebb! Klausztrofóbiában szenvedőkből soha nem lesz pilóta az tuti! Mert még nekem is úgy kellett mindig behajtogatnom magam az ülésbe! A Beacjetben meg van is egy acél lemez, amit rá kell húzni a rádió panelre, mert különben az első alkalomnál agyon rúgod a kapcsolókat!
Szóval én mind a kettőn tudnék mit alakítani! Kétség kívül a texturák szépsége és részletessége a PMDG -nél sokkal szebb, de a torzság az adott...