| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Tegnap kicsit böngészgettem az internetet olyan hozzászólások után kutatva melyben kifogásolják az NGX izomból elk*rt pilótafülkéjét.
Tanulságos volt.
Összegezni talán úgy lehetne, hogy a szimulátorosok gyakorlatilag elvakultan imádják a PMDG-t. Ha egy kockát adnának ki rajta egy PMDG logóval, az se zavarná őket. Volt, aki arra hivatkozott, hogy a PMDG licenszelt partnere a Boeingnek, így ha valaki szerint torz, akkor az nem jól lát. Volt olyan is, aki már magát a felvetést se értette, mi az hogy torz egy PMDG pilótafülkéje?! Végül voltak olyanok is - ezek voltak a legkevesebben - akiknek bár feltűnt az aránytalanság, de lesz*rják, mert PMDG over all...
A legérdekesebb egyben legobjektívebb hozzászólást az iFly fórumon találtam. Korrektül leírta a kommentelő mi a baj az NGX-el, hozzátéve, ez nem kritika vagy fikázás, hanem egyfajta összehasonlítás. Maga a fórum-moderátor utasította rendre, hogy ne irkáljon már ilyeneket... :D Értitek...iFly fórum... :D
Na. Ezt akartam közölni veletek. :D