10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Én sosem voltam ilyen bátor mint te... :) Win10 + ATi kártya...nem egy jó ómen az FS számára szerintem... :(

Egy kis helyzetjelentés: Végre letúrtam minden FS-t a gépemről, gondosan kitakarítottam a registry-t is, és új lappal kezdtem.
    Egyelőre csakis a P3D v2.5-öt tettem fel. Noha még nem sokat bírtam tesztelni, de amíg futott, azt totál stabilan és szépen tette csakúgy mint az előző installkor. Jelenleg az alap szimulátoron kívül a saját, erősen megnyirbált - szinte csak európai légitársaságok repülőgépei - AI pakkomat másoltam be, és telepítettem a Carenado Seneca V-öst (amit már megbántam, de mostmár mindegy).
    Scenery-k közül még egyet se raktam fel, viszont az ORBX-éktól feltettem az OpenLC Európai területét, a Base-t és a Vectort is. Igaz iszonyat sok helyet foglal, de úgy néz ki megérte! Természetesen install után egyből húztam fel a Dunakanyarba tesztelni, és hát meglepődve tapasztaltam milyen szép lett kicsiny országunk ezen területe is! Természetesen nem egy Laci bácsi féle MAS-X, de nem is vártam tőle olyan minőséget - elvégre ORBX-ék mégis csak az egész földgolyóbist megcsinálták...mi meló lehetett...!

Pár kép ízelítőül:

Hármashatárhegy:

Leányfalu - Tahitótfalu:

Vác és a Naszály: