| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
saca79 #4702 Én anno hasonlóról írtam csak repcsi plugin-al kapcsolatban . Pl volt egy carenado pakkom ( mindegy is honnan :D) felraktam vagy 8-10 gépet próbaként aztán azt tapasztaltam hogy a repülés közben a az sasl plugin folyton CTD-t okoz. Hiba logban is írta. Amikor kitöröltem 1-2 gépet akkor már nem volt gond . Gondolom itt is a pluginek számával volt baja, nem tudtam akkor hova tenni így hagytam a p.csába. Jelezni kéne ezt debugging supportnak vagy valami hátha..
OFF: nem tudnál segíteni pár dologban ORTHO4XP vel kapcsolatban,
here szervert hogyan lehet életre kelteni p,próbáltam egy leírást hozzá miszerint "Carnet_d_adresses.py" ben kell módosítgatni de nekem ez nem sikerült.
A másik hogy lehet elérni hogy a víz felületek ne tűnjenek el (overlay vagy valami)
illetve át lehet nevezni a mappákat amit létrehoz mert így elég katyvasz ha berakom scenery mappába.
Köszi előre is.