10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Nekem nincs bajom ezekkel a fényekkel.

Így pár napos, és pár órás mélyrehatóbb használat után pár dolog azért feltűnt.

- A visszajátszás bugzik elég erőteljesen, ugyanis közben eltűnik majdnem a komplett Ferihegy, szinte csak a ground texture marad, meg pár objektum. Még pályafények sincsenek sajnos. :(

- Az objekt vetett árnyékok baromi jól néznek ki mikor elrepülsz egy erdős-fás-bokros terület felett, de nagyon bénán hat, mikor gurulsz a betonon és egy 6 km-re levő fa tűéles árnyéka rávetül a gép törzsére...

- Látszik hogy itt azért sokkal mélyebbrehatóan belepiszkáltak a grafikai motorba; az FSX-eknél jellemző fekete kockázást a ground texture-nél itt egyetlen egyszer sem tapasztaltam alap cfg esetén sem. :)

- Valahogy jobban bírja a grafikai motor a sceneryket is. Először csak Ferihegy volt alárakva, majd tegnap próbából bekapcsoltam mögé az Aerosoft LHBP City-t is, és felkészültem az érezhető fps esésre. Ezzel szemben gyakorlatilag az fps nem változott, pedig a várost tökéletesen betöltötte a P3D a maga sűrű házaivel és egyéb custom objektumaival.

- A felhőkön és az égen továbbra is kellene valamit csiszolni - lehet mégiscsak alárakok valami REX-et - mert habár a lenti képeken viszonylag jól néz ki, de a szürkület és az éjjel közötti átmenetkor az a mély lila égbolt valami okádék. :(