10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• ksgy
    Egyetertek veled is, Clidey kollegaval is alabb :( Sajnos ilyen teren XPL nagyon nincs sehol. Egy ideje hasznalom FSEnhancert, de mivel SkyMAXX-al repulok, eddig nem probaltam a felhoket. Mivel mostanaban sokat lep ki, gondoltam adok neki egy esely, hatha a SkyMaxx memoriazabalasa az oka. Lett a 40-60 fps-bol (overcast eseten) 8 egesz FPS, nehol 10-15mp-enkent frissult a kep :) Nem tudom eldonteni, mi okozhatja, de a legnagyobb baj nem is ez lett volna, utanajartam volna, mi a gond (lehet az egyeni settings.ini), ha nem az alap felho motort hasznalna, ami nem mas mint 2D lapok, rajta a felho textura es mindig az adott nezet fele fordul, de csak az Y tengely menten :D ahogy korbeforgatom a nezetet a felhok mindig mas kinezetet kapnak, beleesnek a foldbe.. juj :D szoval en maradok egyelore a SkyMaxx-nal, a "Fast" beallitason kever 2-3 felhotipust, igy gyors is es viszonylag elvezheto marad. A tobbi fajta felho egy vicc, mint a kepregenyekben a szovegbuborekok. Foleg ha hasznal az ember barmilyen bloom-ot (akar Reshade-el, akar MaxFX-el). Kompromisszumnak kompromisszum, nem is kicsi, de inkabb mint hogy lassam a 2D lapokat forgolodni a gep korul/alatt/mellett/bele ahogy korbenezek :D

Lehet, hogy csak a mult szep emleke beszel belolem, de a Fly! sorozat idojarasmotorjat eddig egy sem tudta felulmulni (erosen szubjektiv)