| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
almostatys #405 Szép! Bárcsak én járnék már itt,hogy nyugodtan repülhetek. Egyelőre még próbálom belőni a grafikát és az fps-t,de valahogy nem sikerül összhangba hozni a kettőt. Amúgy látom, neked viszonylag stabil az fps,nálam olyan gáz néha,hogy kameranézetnél egyik pillanatban 40 az fps,váltok kameranézetet,majd vissza az eredetire és akkor már csak 5 az fps. Meg van ahol felugrik 60-ra is az fps,majd lemegyek 5-re,utána meg vissza 50-60-ra. Van esetleg valami tipped,hogy mi lehet?
Illetve olvastam,hogy az SGSS-t nem érdemes bekapcsolni neki,mert kinyírja a framet amit észre is vettem,de ha nem kapcsolom be,akkor meg eléggé recések az élek és zajos a kép. Szóval napok óta próbálom belőni a P3D-t,de nem sikerül. Ja, a másik,hogy elég sokszor Out of Memory van, addon sceneryn pl alig tudok felszállni vagy leszállni,mert kiakad.
Esetleg te raktál valami extrát a cfg-be a default beállításokon kívűl?