| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Nyiri #3873 Én ilyen okok miatt elvből nem dolgozok olyan cégnél akinek magyar tulajdonosa van és bármilyen okból függ a kormánytól mármint a közigazgatás emlőin lóg. Nem akarok olyan cégnél dolgozni, ahol a cég likviditása függ attól hogy ki van kormányon itthon.
"stabil pozícióban érzed magad a munkahelyeden?"
igen
"érzel akkora stabilitást a fizetésedben, hogy felvegyél 25-30 évre hitelt?"
igen, bár ez sokkal összetettebb kérdés. Sok ember a jövő hétre nem gondol nem, hogy mi lesz 20 év múlva így simán belevág bármibe
"miért kell bizonyos időszakokban egyre sűrűbben úgy nyilatkoznunk, hogy "negatív kormányzati intézkedések miatt nem kivitelezhető"?
Én egy közgazdaságtani előadáson hallottam egy külfödi kollégától, hogy aki ma Magyarországon nem képes legálisan céget üzemeltetni úgy hogy profitot és stabil likviditást tartson fent az nem életképes az európai piacon sem. Ez van. Nem kell minden cégnek talpon maradni. Lehet ezt sok mindenre fogni, de legegyszerűbb a kormányra. Emellett a Mészáros kft persze kiemelkedően nyomva van, de a kormányra fogni cég sikertelenséget az nem helytálló.