| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Maestro 4.1 ben a fenyek szerintem semmivel nem jobbak, sajnos a dynamic lighting zabalja ha nem 4msaa re van allitva ami meg ugye nem a legszebb sajnos. VC60FPS ahogy dynamiclight on es nem 4x msaa van az fps 25-30 koze esik vissza ahogy a fenyekelt bekapcsolja az ember, mondjuk ebben kicsit vetkes PMDG is...mas gepet nem nagyon hasznalok egyenlore igy nem tudom, default gepeknel is latom az esest de nem ennyire.
AMi a fenyeket illeti szerintem felesleges tovabb beszelni rola egyertelmu hogy Xp11 fenyek terén is szarra veri p3d-t ez van. A tobbi az meg mar izlesek es pfonok kerdese, szerintem barmelyiket is valasztja valaki nem jar rosszul, nekem semmi bajom amugy p3d v4-1 el, kellemeset csalodtam, es ha ngx 60 fps es kint se csunya a taj nekem evekig FS9 FSX utan egy ÁLOM :))) és nem kerult igazan sokba az átállás hála azoknak a fejlesztoknek akik nem kertek egy vagyont - NGX nel 64bit ertheto volt....bár....
Az egyetlen ok hogy nem ugrottam ra xp11 re az csak az hogy mar igy is sokba van a masik platform, es az a keves ido ami van repulesre akarom hasznalni ket platfromnal sok idot vesz el a tokoles:) de kovetem a dolgokat:) De azert akcioba csak megveszem aztan csak defaulton megnezegetem hogy muszikal, VFR re lehet erdemesebb kulon platformot tartani :)