| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Hát ezt azért picit lesarkítottad szerintem. :)
Mert ezeken a képlövéseken például az a default XPL felhőzet enyhén szólva is röhejesen szarul néz ki. Aki látott már valaha XPL képet, az egyből rájön, hogy onnan van és nem P3D-ből.
Az én egyik fő bajom mindkét szimulátorral, hogy ahogy múlik az idő, nemhogy jobb, de egyenesen szarabb lesz a felhők generálása és kinézete.
A default XPL felhőzet űbergagyi, bár az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az esetek 5-10%-ban viszont brutál jól is bír kinézni. De ez sajnos kurva kevés az üdvösséghez - szerintem. A kiegészítők vonalán már tapasztalható némi javulás, de még mindig fényévekre áll attól, amit szépnek lehetne nevezni. Van már bennük ugyan egy-két szép fícsör, de összességében még mindig gagyik.
A fenti sorok ugyanúgy igazak a P3D-re is sajnos, bár ott azért a default felhőzet annyira nem vészes. Az AS16 is csak félmegoldás lett nálam végülis, mert többször látom űbergagyinak a felhőzet-megjelenítését, mintsem szépnek. Aztán ott a REX4 aminek viszont iszonyat szépek a felhő-textúrái, azonban hiába minden, mert hazab*ssza a P3D idióta időjárás-megjelenítő motorja. Hiába is állítják LM-ék az ellenkezőjét, miszerint már orvosolták ezt - hát ez nálam még mindig nem látszik...
Összegezvén, talán elsőre picit furcsának tűnhet, de szerintem a valaha szimulátorban látott legszebb, legélethűbb felhőzetet az FSX-REX páros produkálta jó pár évvel ez előtt. Olyan szép képeket talán azóta sem sikerül lőnöm, mint akkor.
De aztán jött a LM és összetúrta a már jó fícsört, mondván, na most aztán mégjobb lesz figyeljétek csak! És jöttek a popcorn felhők. Meg vele együtt a felháborodás a júzerek részéről. Aztán adtak ki hozzá egy javítást, de ahogy én látom, annyit ért mint falábúnak a talpmasszázs.
XPL vonalon a v10.50 előtti időkből tapasztalatom nincs, vagyis nem sok. A 10.50-ben gyakorlatilag olyan volt a felhőzet mint a 11-ben: homályos, szemet szúróan ismétlődő foltok. Amelyek néha 25-30 fokban felfele vagy lefele dőltek (nem is értem, ezzel mi volt igazán a koncepciója a LR-nek?!?)...
Szóval itt tartunk. 2017 vége felé közeledve visszafelé fejlődik a szimulátorok ezen része. Hát szépen vagyunk. :)