10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hont
    Na hát pont itt van a kutya elásva!
    Nem olyan egyszerű ez a döntés, mert olyan sok összetevős, hogy aki ért hozzá, az is el tud merülni a részletekben!
    Azt írtad, hogy "pénztemető" amit csinálok!
    Igaz, a kezdet kezdetén bele futottam az LGA1156-ba, ami végül is zsákutca lett, de a sorsára jutott azóta több platform is!
    Ezt előre eldönteni, hogy miből mi lesz és per pillant mit érdemes megvenni, szerintem nem igazán lehet tudni!
    Általában én cpu-t mindig használtan veszem! Eddig mindig szerencsém volt! (többnyire az új ár feléért) Lapot szintén használtat szoktam venni és ez (kinevetsz) de többnyire tetszik, nem tetszik alapon! Egyre inkább Asus fan kezdek lenni, mert a többiben voltak melléfogások , ebből eddig nem!
    Most azért ugrott be elsőnek a 2066, mert ez egy egészen új technologiának tűnik nekem és a cpu-k csak most kezdenek majd hozzá jönni, tehát lesz mód majd mindig nagyobbakat venni!
    Ugyan akkor nagyon tetszik pl az Asus Maximus IX Extrem de ott meg vissza tart a 1151, hogy 7700-nál megszűnik az élet.
    A 2011 ezzel szemben ott a 6900 akár elérhető is lehet pár hónap múlva!
    Én ezt így mérlegelem.
    Lehet ez szakmai szemmel baromság, de én látok benne fantáziát...