10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• ekre
    némi infómorzsa

kezd összeállni egy hazai csapat, a terv továbbra is ingyenes hazai csomag készítése. talán hétvége környékén realizálódnak a dolgok, kb mire lehet számítani:

a munkálatok átköltöznek githubra, hatékony csoportmunka és verziókezelés miatt
    az eddigi modellek optimalizálása is úgy fest, hogy megkezdődik, nhadrian sokat segített - ismét - , így már végre van rálátásom arra, hogy hogyan is kellene optimalizálni a modelleket, textúrákat (így pár száz modell után nem árt :D) ne feledjétek, én csak egy lelkes amatőr vagyok! :)
    pár héten belül elkészül egy nagyobb pakk épület, azok vélhetően már jóval hatékonyabbak lesznek a szimulátor szemszögéből (poligonszám, textúra méretek, normális lod és lit textúrák, stb), még az is lehet, hogy már eleve xplane obj formátumban kapjuk, szóval vége a konvertálgatásnak és a textúrák is kevésbé lesznek problémásak (jelenleg ezekkel szoktam a legtöbbet küzdeni).
    jelenlegi tervezet szerint a repterek külön csomagot képeznek majd, a vfr pakkok meg mint jelenleg is, külön város vagy megye szintre lesznek lebontva.

természetesen szívesen várunk mindenkit, akár kritika, teszt, vagy fejlesztés területén is. minden segítség jól jön, bár gondolom ez nem újdonság :)
    hosszútávú terv, hogy személyesen végigjárjuk a reptereket, így a repterek épületei is a valóságot fogják tükrözni.

Utoljára szerkesztette: ekre, 2017.07.04. 20:55:07