| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Abban 1000%-ig biztos voltam, hogy Te megint külön véleményen leszel, mint eddig általában! De ez így jó, mert különben egyszínű lenne a világ! 

Mint mondottam, nekem nincsenek tapasztalataim és nem nagyon tudom össze hasonlítani pl a Zlin-t a reál életben és itt, de majd erről Tibi ír egy pár sort! Esetleg Zolibá a cessnáról. Én max a Hawker400-ról és a B737 ről tudok nyilatkozni és persze csak a saját általam érzett dolgokat elmondani!
A BH400a amit én itt a hálón eddig fel leltem tényleg valószínű egy nagy szar, mert az közel nem úgy repül, mint a valóságban! Bár azzal a reálban kb csak pár órát repültem és a gyorsulásán kívül engem nem fogott meg annyira, mint a B737! Az viszont nem sokban különbözött ettől ami itt nekünk van! Ha hiszed, ha nem! Ami tény, hogy kiegészítők között óriási különbség van, de azért, mert egy virtuális gép FD-je szarul van megírva, attól még a reálban jó gép lehet és ezt nem lehet az alap szoftver hibájára fogni.Nyilván az hülye, aki egy ZFTT-vel veti össze de szerintem a tapasztalataim alapján aki jól repül egy adott típust az pár óra gyakorlás után képbe van a reál géppel is, persze ettől még nem lesz pilóta.
Vissza kanyarodva az eredeti vitához...
Az, aki lövöldözős és autóversenyes , meg egyéb szoftverekkel tölti az idejét, annak persze ez is csak egy játék! Fogja, felmegy az öbölbe letölti mint a BF4-t. Telepíti. Aztán ráakasztunk egy X-box kontrollert , meg beállítunk egy-két bill kombinációt és már repülhetünk is B747-el és elkezdhetjük a forumok célközönségét csesztetni, hogy vajon - miért nem marad bent az V NAV gomb pedig minden jól csinálok...
Na nekik ez játék is marad! Játszanak nyugodtan!
Nekem ez egy kicsit más és volt idő amikor valóban érzékenyen érintett! Ellenben lassan ezt az érzést már kevésbé hangoztatom, mert azok a "Pistikék" aki itt játszanak , pár év múlva kinövik és elkopnak ezekről a forumokról! Akik meg maradnak, azok nem játéknak hívják és itt lesznek amíg élnek! (Persze ez megint csak az én véleményem!)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2017.06.08. 07:40:29