10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• endy papp
    Asszem kicsit félre mentél...
    Szarabb mint volt ki írt ilyet,de nézhetjük így is mert ahhoz képest sok javulást nem vettem észre.
    Ez egy játék, utána szimulál valamit több kevesebb sikerrel és ráírják hogy szim...igaz ma már majd mindenre ráírják...
    Aki többet képzel bele ott már komoly gondok vannak.
    Nekem meg attól áll fel a szőr a hátamon hogy valaki azt képzeli egy egy ilyen "szimet" használ és már mindjárt pilótának ,vagy épp autóversenyzőnek képzeli magát.
    Tudom nem repszim de ha tájékozott vagy-tok akkor picit a felhők fölül kilépve van más is.
    Úristen azt sem tudom mi az a gta.meg a lövöldözős kacatok.
    Életemben még a közelükbe sem mentem.
    Nos miről is beszélek.
    Iracing
    Assetto Corsa
    Hogy csak a legkomolyabbakat említsem autós berkekben.
    Próbáld ki,én már évek óta használom mindegyiket.
    Vagy olvass utána főleg az iRacinget ajánlom,ha valami ott aztán minden számol ,mind ezt online,akár 30-40 kocsinál....
    Egyik se pik-pak lett olyan amilyen, évek kellettek mire annyira kiforrták magukat hogy mindent maxra tolva az új konfigommal röccenéstelenül hasítanak,úgy hogy közbe használják a gépet.(előtte is használták csak jóval kisebb graf. beállításon kevesebb fps-el döcögősebb futás teljesítmény mellett..de említhetnék még több tucat játékot köztük szimet is ami full grafon teszi a dolgát,mot már jó részt dupla fps-el "sima futással".
    Úgy hogy tudom mi az a szim és különbséget tudok tenni köztük.
    Itt elsősorban nem erről volt szó.
    Ha már felhoztad fsx-nél semmit nem kell sehol piszkálni alá kell tenni egy normális vasat és megy röccenéstelenül akár 30 fps-el is,pl:ott most majd duplája lett nekem az fps helyenként fel ugrik 100 fölé is very hight beállításon.
    Igen nem egy nyamvad monitoron....
    Nem hinném hogy az órajelekkel lenne problémám ,alapból 4.3 és ha kell húzás nélkül feltornázza magát 4.8 ig 4 mag 8 szálon.
    Minden eddigi szimek és játéknak elég ,ahol persze nem feleslegesen vannak a grafikai csúszkák....
    Hidd el együtt tudok ezzel a játékkal így is élni,ha lesz javítva ha nem így is elköszörül ahogy szeretném,pénzt csak akkor feccölök bele esetleg többet mint a vétel ára volt ha optimalizálva lesz minden téren.
    Bocs de a véleményem ,rögvest megváltozik,mihelyt kész lesz ez a játék is ja bocs szim.....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.06.07. 09:45:03