| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
saca79 #3248 Sokan esnek abba a hibába egy szim-nél hogy " játéknak" tekintik. Azert nem lehet egykalap alá venni egy GTA val stb. Itt hiába a highend azzal nem fog egyenes arányban nőni a performance se. Ez itt bonyolultabb sokkal mint egy lövöldözős játék. Egyébként hardware fejlesztésnél az ember hamar képes abba a hibaba esni hogy " birja az es sutty maxra huzgal mindent" aztán leeseik az álla hogy sz@arabb mint volt. Uj vasnál érdemes lépésről lépésre emelni a beállítást megnézni mi az amit enged. Mar FSX nél is tapasztaltam hogy egy sima VGA csere után cfg ben mennyit kellett irkálni hogy jo legyen.Hidd el beállítás lesz az. Én törölnék a helyedben minden eddigi beállítást és ha új alapod van a legelejéről kezdeném a hangolást.De ez csak a véleményem., konkrét segítséget nem tudok mivel nem ismerem a konfigodat se. Jah es még egy dolog nálam mindig van egy pici OC a procin mivel a szimek ugy vettem észre szeretik a magas órajelet. Főleg ha mondjuk erősebb VGA van.