| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
endy papp #3244 Ja így értem ,de ez szerinted a játék készítőket mennyire hatja meg ,nagy ívben....
Az viszont jobban aggaszt.....
Most hogy komoly vasat raktam alá az xpl-nél semmi komolyabb előre lépést nem vettem észre,egyszerűen optimalizálatlan a játék nem használja sem a cpu-sem a gput úgy ahogy kellene ,más játékokkal ellentétben,csak az fps zabálja értelmetlenül sokszor a semmire....
Arról a kis apróságról nem is beszélve alapból az ami benne van beállítás grafika terén egy kupac trágya.....
Tudom van már "maszek" részletesebb,de attól még a játék ugyan az marad....
Úgy érzem repszim terén nem sikerül egy normálisan megírt játékot össze dobni egyik cégnek sem.....
Vagy lehet hogy van olyan csak én még nem találkoztam vele.
Bezzeg DLC-t már a megjelenés napján tolták ki hozzá és azóta is töretlenül,repcsit már lehet venni majd a játék áráért repteret meg 2-3
Viszont értelmes javítás még nem érkezett hozzá....
Na pont ezek miatt elég nekem a jó öreg fsx,mellé az xpl ,nem hiányzik még egy férc munka a p3d személyében.
Ha autós szimek terén is ez lenne már rég a szögre akasztottam volna a kormányomat.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.06.06. 18:47:55