10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• endy papp
    Nekem ez irányú tapasztalataim pozitívak.
    Eddig ha esett akkor a játékban is.
    Amikor frissíted érdemes megvárni mit ír a végén mert van mikor nem tudja letölteni a friss adatokat,de ezt pirossal ki is írja.
    Az is lényeges milyen időt állítasz be ,(hogy a pontos régiónak megfelelő legyen,mert ha csak kis területre időre korlátozódik,pl az eső simán eltérhet a valóságtól.
    Tegnap is megnéztem(de ezt eddig is így volt) beírtam a win.időjárás keresőjébe olyan területet ahol ép esik a nagyvilágban 3-ból 3x a játékban is esett.
    Nekem inkább a játék optimalizálatlanságával van bajom most hogy 3x olyan erős hardvert tettem alá, alaplap,proci,memória,mégsem érzek akkora változást.
    Alig használja ki,míg más játékoknál nem ezt tapasztaltam,ott pont az ellenkezőjét tapasztalom a legtöbbnél magasabb beállításon dupla fps,simább futás teljesítmény,itt meg csak a felszínt karcolgatja a játék...
    Még csak nem is nagyon melegszik viszont az fps a béka segge alatt van.....
    Nem használja sem a GPU sem a CPU úgy ahogy elvárható lenne.....
    Itt van elsőnek a reflection egy rakás kaka.
    Az élsimítás (antialiasing)is csak az fps zabálja de érdemben nem nagyon tesz hozzá,
    A HDR maxon használhatatlan,igaz high-on is elég jó.
    Texture quality tök mindegy hova teszem ahogy az fps nem befolyásolja úgy érdemben ez is csak dísz ,majdhogynem.
    Az world objects sem tökéletes....
    Arról a kis apróságról nem is beszélve hogy 3 monitorra nincs rendesen optimalizálva.
    De egyre sem mert pl.Párizs még egyen is katasztrófa fps terén de vannak még helyek.
    Oké hogy 25-30 fps-el is elszaladgál a játék no de azért,ennél jobban is meglehetne csinálni....
    Remélem azért hamarosan komolyabb ráncfelvarráson esik át.