10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• ekre
    pontosan. főleg, hogy alapvetően csak VFR repülök, voltak kósza kisérletek, hogy én és az IFR, IVAO-n is repültem, de az IFR nem az én világom. bár tagadhatatlan, hogy az IVAO-s élmény felejthetetlen, élő ATC, többi pilóta, stb. Vatsim-et ajánlották helyette, kevésbé kötött. Vatsim kimaradt.

nem olcsóak, de szerintem megéri. főleg, ha akciós, bár épp nem az. bár picit én is drágának vélem a flightsim kiegeket, de csak azért, mert nem hazai pénztárcánkhoz mért az árak alakítása :(
    általában ha megtetszik egy fizetős scenery, megnézem, hogy ingyenesen mi érhető el. ha mákom van, van jó ingyenes is. ha nincs mák, akkor jön a számolgatás.
    amúgy pl ami kifejezetten jó ingyenes scenery, az MisterX scenery csomagjai. pl a San Francisco scenery jóval jobb, mint számtalan ingyenes (nézd meg, érdemes, majdnem hozza azt a szintet, mint az alábbi fizetős NY és WDC)

az jobban zavart, mikor megvettem az MS Flight összes DLC-t, majd rá kb 2 hónapra lehúzták a rolót, offline sem működött tovább :D