10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    "Jó miután szépen körbenyaltuk a LHSimet, mert egy fizetős termékük után leállították a supportot"

Csak a magam nevében beszélhetek, de én nem gondolom, hogy körbenyaltam volna őket. Pusztán feltettem egy kérdést, amire mostanáig sem tudtatok ti fanyalgók válaszolni. Nevezetesen, hol ígérte az LHSim, hogy naprakészen tartja az összes általuk készített scenery-t? Pláne az ingyeneseket!
    A support nem erről szól legjobb tudomásom szerint. Hanem arról, hogy azokat a hibákat-bugokat javítják ki, amely a scenery használatát akadályozzák meg. Azokat kijavították? Kijavították. Akkor nem értem továbbra sem, mi a hőzöngés tárgya.
    Nagy összegekben mernék fogadni, hogy az Aerosoft, FlyTampa stb. kiadók sceneryjei sem úgy néznek már ki rég óta a valóságban, mint ahogy jelenleg a szimulátorban. Oda miért nem jártok hőzöngeni? Az miért nem zavar benneteket?

"megkérdezném hogy ha nem magyar csapat, akkor is így állnánk hozzá? Nem hinném."

Nos, természetesen itt is csak a magam nevében beszélhetek, de ott van például a SibWings An-2, vagy az Aerosoft Wilga. Mindkét gép a nagy kedvenceim közé tartozik. És egyiknek sincs P3D supportja. Sőt, FSX sincs tulajdonképpen. Mégsem mentem a fórumukra abajogni, hogy kérem megvettem a cuccotokat, és ez a hála?! Elfogadtam a helyzetet, hogy ha lesz egyszer P3D változat akkor örülök, ha meg nem, akkor így jártam. Amikor vettem ezeket az addonokat, teljesen jól használhatók voltak, és használhatóak lennének mind a mai napig - ha lenne még FSX-em. De nincs. Hát így jártam. Ha nagyon akarok ezekkel a gépekkel repülni, megoldom házon belül egy kis hekkeléssel, és ennyi.

"Egyébként szoftverfejlesztőként dolgozom 1.5 évtizede. Egy eladott termék után kell support, legalább válaszolni egy kurva emailre."

Na akkor neked kellene a legjobban tudnod mit jelent az, hogy support. A support nem az adott termék további fejlesztéséről szól, hanem ha a jelenlegi megvásárolt termékkel van gondja a vásárlónak ami befolyásolja a használatát, azt megoldják. Én amennyire tudom, erre mindig reagáltak is az LHSim-es fiúk.
    Azért egy nem egymásba illő beton-felfestés nehogy már befolyásolja a használatot! Ennyi erővel azt is kritizálhatnád, hogy miért nem szebb, vagy másabb textúrát tettek ide vagy oda!

"Na beírás megtörtént az LHSim részéről. Ma. Olyan nesze semmi fogd meg jól."

Nem értem mit vársz. Még meg sem jelent a v4, azt se lehet tudni milyen konkrét újítások lesznek benne, SDK sincs még sehol, te meg konkrétumokat vársz?! Vagy mégis mit? Tőled is követelnek a munkahelyeden egy, majd még valamikor a jövőben megjelenő programhoz, hogy konkrétumokat közölj a támogatásáról?? Nem hinném...
    Azt se tudják még, mivel állnak majd szembe! Ha kicsit körbenézel a neten, az összes kiadó csak óvatos bejelentésekkel operál, kivéve persze azokat, akiknél már napok-hetek-hónapok óta ott figyel a v4 bétája, és már jobban belelátnak, mit hoz a RC. Azok bátran kijelenthetik, hogy május 30 után (pl.) két héttel kiadják a v4 verziójukat a termékükből. Vagy akár mindjárt másnap. Mert megtehetik!

"Van jó pár hiba az LHBP-n. Taxiutak szarul futnak. Nem illenek egymásba a csíkok. Itt/ott nem jó az árnyék. Rendesen le lettek jelentve. Support fórumon. Ez nem UPDATE hanem maintenance. Tehát FSX-ben is szar. Ezt is be tudjátok védeni?"

Lásd fenti mondatomat a nem futó csíkokról. De ha az nem győz meg, akkor meg csak továbbra is azt tudom mondani, hogy majd akkor panaszkodj ilyenekre, ha az LHSim-nél főállásban fognak napi 8-10 órában a scenery készítéssel foglalkozni, és 15-20-40 ezer forintot kérnek el tőled egy-egy termékükért! Addig meg szépen törődj bele abba, hogy az általad oly aggasztó hibák vagy ki lesznek javítva, vagy nem. Vagy a jövő héten, vagy két év múlva.
    Látod ez a különbség az LHSim, meg te közted, akinek kutya kötelessége éjjel 2-kor is felvenni a telefont! :)
    Mindazonáltal, ez akár tartozhat az ízlések és pofonok kategóriába is; én is rengetegszer megfordulok Ferihegyen, és elvétve láttam csak ezeket a nem egymásba érő csíkokat. Az árnyékos hibát meg még nem is tapasztaltam - biztos nem figyeltem eléggé. De nálam ezek olyan huszad rangú bugok, hogy ettől még tökéletesen jól használható marad a scenery.

Na, meg vagy elégedve a bevédésemmel? :DDDDD