10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• ekre
    hidd el, tényleg nem áll szándékomban lenyúlni bárki munkáját, vagy érdemét. nem mostanában kezdtem összeszedni hazánkhoz kapcsolódó xplane tartalmakat (xplane 9 óta), ami számomra újdonság, hogy egyszerűen tudok konvertálni sketchup-ból. így a fent említett LHDK, illetve LHHH jó ideje megvan (ahogy látom, 2010 óta használom őket), őszintén, azt sem tudom, hogy már honnan.
    elnézéseteket kérem, tényleg nem akartam senkinek sem csalódást okozni, ez nem egy nyúljunk le mindent amit lehet akarna lenni.
    mindenesetre köszönöm, ha nincs ellenetekre és maradhat.

jelenleg jóval nagyobb a gépigénye a w2xp scenery-s loww környékének, mint w2xp+sketchup modellek lhbp környékén, szóval nem tartok tőle (amúgy átlagosan 50-100 poligon 1 épületmodell, kivéve persze amelyik nem, pl a budapest eye tipikusan nem ilyen :))