| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Benne van a felhasználói leírásban, hogy P3D 3.x vagy 4.x-el kompatibilis lesz bármi amit mondjuk aktuálisan mondjuk 2.0-nál adnak ki? Nem. Megvettél egy terméket aminek van támogatása x verzióra. Na ne már, hogy a Skodát akkor most én buzeráljam, hogy a 27 éves Favoritomhoz ugyan már készítsen gyári alkatrészt, mert hiszen Skoda simpy clever... El vagytok ti nagyon távolodva a realitásoktól, ez a baj. Nem kötelessége az LHSimnek sem, hogy "életetek végéig" patcheljen valamit. Amiért fizettél, azt megkaptad, használhatod. Anno én is megvettem, örülök neki, nem sajnálom egyetlen forintját sem, nem akarták megvágni a hazai közösséget, az árak barátiak voltak.
Reklamálni meg menjetek szépen a Lockheedhez, hogy ugyan már, miért változnak úgy a modulok, hogy megszűnnek visszafelé kompatibilitások.
A juzereknek köszönhető a flightsim.com, avsim.com, avsim.ru, flightsim.cz, simviation.com stb.. stb.. oldlak milliónyi sceneryje, repaintja, textúracsomagok, hangok elkészítése, letölthetősége. Asszem elég sokan a nagyvilágban hozzáadtak valamit a szimhez. Függetlenül attól, hogy az mikor milyen minőséget ütött meg, annak az illetőnek és rajta kívűl szinte minden esetben legalább több száz embernek valamiféle pluszt jelentett. Asszem LHsim cuccainak is elég szép része free puszi volt. Sármellék, Debrecen, a Landmark, Tibi Ai csomagja, a MAS X.