10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Tudom hogy ezzel még adós vagyok, csak úgy voltam vele, hogy mostmár megvárom az XPL11 rilízt, és inkább arról írok.
    Hát az meg megjelent, kipróbáltam...és hát...gyakorlatilag a játszhatatlanság határát súrolja, annyi az fps-em - és nem hinném hogy az i7+GTX660 annyira kevés lenne hardverileg hozzá.

Szóval inkább várok még, hátha kiadnak hozzá valami peccset, vagy a végleges majd elfogadhatóan fut. Addig jegelem a témát legnagyobb sajnálatomra.
    Elöljáróban annyit tapasztaltam, hogy részemről szó sincs a kategórikus XPL11-re váltásról, hisz ez a verzió sem hozta azokat a lényeges újításokat, amik - nálam legalábbis - előfeltételei lennének a P3D leváltásának.
    A felhők továbbra is a gagyisztikusság netovábbját képviselik - nem is értem, ez hogyhogy nem zavarja Austinék szemét??? Az AI úgy ahogy van egy vicc, gyakorlatilag még most sem létezik XPL-ben - ami szintén erőteljesen ciki így lassan 2017-ben. Amit adtak helyette, az gyakorlatilag már eddig is elérhető volt, sőt, még jobb is, mint a most belerakott. Mert ez a kiszolgálós apronos marhaság ami most az egyik főcíme lett a v11-nek gyakorlatilag egy szemcukor semmi egyéb - pláne, hogy a sofőröket kifelejtették belőlük, így meglehetősen gagyin néznek ki ezek a járművek. Ez sem zavarta Austinék szemét... LOL...
    ATC-ről sem beszélhetünk - nélkülöz mindenféle realitást, és a hangja is bosszantóan-idegesítően gépi - bármelyik FS-é nagyságrendekkel jobb!
    Egyedül a menürendszer az, ami végre használható(bb) lett, ezt el kell ismerni - de ennek már rohadtul ideje volt, sőt, már sokkal előbb kellett volna szvsz.

Röviden ennyi eddig a tapasztalatom. Hatalmas csalódás. Ennek így ebben a formájában semmiképp nem adtam volna 11-es verziószámot, legfeljebbis egy v10.6 vagy 10.7-et érdemelt volna.
    Aki meg vált a P3D-ről, azt csak sajnálni tudom - szerintem hamar vissza fog térni szép csendesen P3D-re, mikor megunja hogy senki sincs rajta kívül az égen. Azon az égen, ahol ezek az ultragagyisztikus felhők gomolyognak. :)