10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Matth3w
    Sziasztok

szeretnék kérni tőletek némi nemű megerősítést illetve pro kontra érveket. eddig fsx :SE-t használtam, de úgyérzem ezt már már "kinőttem" és szeretnék váltani (félre értés ne essék szeretem az fs-t de valljuk be igen igen eljárt felette az idő) ezért a választásom a P3D illetve a most megjelenő/megjelent Xplane 11 között van. sokat olvastam xplane talán realiszikusabb flight modell-t tartalmaz, illetve arra is egyre több jó minőségú repülőt/ repteret készítenek. P3D-vel kapcsolatban is leginkább ami foglalkoztat az a licens, ha megveszem akkor egyszerre csak egy gépre lehet telepíteni illetve minden alkalommal, ha hardware csere van akkor előbb uninstall aztán megint feltepeíteni, hogy ne legyen probléma?! igazából elég típus hű vagyok 737 illetve 747 mind a kettőből a PMDG-t használom viszont mind a kettő csak fsx alá van megvéve, lehet esetleg telepíteni?
    illetve ( páran most csukják be a szemüket) ha virágbolti verziót használok egy egy reptérből /repülőből próbaképpen akkor bármi nemű tíltás érkezhet P3D- részéről?

köszönöm válaszotokat
    üdv.