10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Itt találsz róla képeket meg infókat. Beszerezni is itt tudod. Vagy máshol...
    Fontos, hogy telepítés után alá kell rakni a PNG Holgermesh-t is, innen, különben nem lesz jó!

Amúgy tényleg iszonyat jó a cucc, örülök, hogy Peti felhívta rá a figyelmem!

Viszont nekem is lenne egy kérdésem: aki használja az Aerosoft Twin Otter-t vagy A320-ast, nincs problémája a FlightRecorder-rel?
    Nekem az A320 már régóta nem működik, és most pár napja már a Twin Otteren se megy. Mikor elindítom a rögzítést, lerepülöm amit kell, aztán leállítom, majd rendesen kilépek a szimulátorból, a FlightRecorder mappájában vagy 2-3000 fdr kiterjesztésű fájl fogad, pár száz bájt hosszúságúak. A FlightRecorder konverter programja nem is bírja őket megnyitni, dátum és idő formátum hibára panaszkodik. Az A320 esetében mégrosszabb a helyzet: ott semmiféle fájl nem képződik a repülés során. Végigtúrtam már a netet valami megoldásért, de sajna nem találtam semmi használható infót.