5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Clidey
    Én OpusFSI-t használok. Ráadásul pár napja kicsit birizgáltam rajta, és átraktam az időjárás letöltést NOAA-ról a VATSIM-re, és mintha kevésbé szórná tele az eget bogyó felhőkkel... de lehet már csak én látom bele... a franc tudja...
  • Clidey
  • Framsen
    Köszi szépen, valamivel jobb lett. Igazából VC ből eddig se volt probléma, csak Spotból, de így már tűrhető :)

Amit még szeretnék kérdezni tőletek, hogy ti élő időjáráshoz mit használtok ? Én nekem van ez a FsrealWX, ami alapjában jó, ismeri VATSIM és IVAO szerverek időjárását, viszont olyanokat csinál, hogy CAVOK nál betesz valami borzalmas látótávot, ami minden csak nem 10SM. Nem értem az egészet. Nem tudtok valami normális addont ?
  • alert
    Én pedig a megfejtést köszi, hogy miért nem volt jó a mesh :)
  • Clidey
    Itt találsz róla képeket meg infókat. Beszerezni is itt tudod. Vagy máshol...
    Fontos, hogy telepítés után alá kell rakni a PNG Holgermesh-t is, innen, különben nem lesz jó!

Amúgy tényleg iszonyat jó a cucc, örülök, hogy Peti felhívta rá a figyelmem!

Viszont nekem is lenne egy kérdésem: aki használja az Aerosoft Twin Otter-t vagy A320-ast, nincs problémája a FlightRecorder-rel?
    Nekem az A320 már régóta nem működik, és most pár napja már a Twin Otteren se megy. Mikor elindítom a rögzítést, lerepülöm amit kell, aztán leállítom, majd rendesen kilépek a szimulátorból, a FlightRecorder mappájában vagy 2-3000 fdr kiterjesztésű fájl fogad, pár száz bájt hosszúságúak. A FlightRecorder konverter programja nem is bírja őket megnyitni, dátum és idő formátum hibára panaszkodik. Az A320 esetében mégrosszabb a helyzet: ott semmiféle fájl nem képződik a repülés során. Végigtúrtam már a netet valami megoldásért, de sajna nem találtam semmi használható infót.
  • Hont
    Furkál a kisördög...!
    Hihetetlen hangulatos képek! Kedvet kaptam hozzá, de nem ismerem ezt a kiegészítőt!
    Adnál valami infót róla?
  • Clidey
    Nem sajna. Annyit értek a html-hez mint az agysebészethez...
  • dudola124
    Köszi.
  • Hont
    Academic bőven elég!
  • dudola124
    És ott melyik kell nekünk? Academic License?
  • Hont
    Mindenképp várjuk a beszámolódat!
    Tibi! Nem tudsz egy scriptet ami villogtatja a menűt?
  • Clidey
    Erre
  • dudola124
    Sziasztok!
    Nagyon megtetszett ez a Prepar3d, a kérdésem az lenne, hogy honnan lehet megszerezni, és mennyibe kerül?
    Segítségeteket köszönöm.
  • eyecandy
    Köszi a válaszokat, csinálok beszámolót róla.
  • Clidey
    Én pont ma próbáltam ki egy ilyet (sponsored by Papírzacsi ):

Nem Boeing, ez tény, de szerintem sokkal jobb annál!
    A HighFly-nál még nem voltam, csak a PremiAir-nél, az kialakításilag tök jó, két hibája van csak: default 737 flight modellt használ, és a 3 nagyképernyős monitor kialakítás miatt sajnos eléggé szokni kell - folyamatosan olyan érzése van az embernek - pláne eprócskor meg guruláskor - mintha traverzálva repülne. :( Ezeket leszámítva tök jó muri. Szerintem a HighFly sem különbözhet sokban.
  • Clidey
    Hát nálam most megjavult (kopp-kopp). Kicsit lejjebb leírtam mit-hogy csináltam, olvass vissza, hátha nálad is megjavul.
  • Nyiri
    Én voltam pár éve. Remélem fejlesztettek azóta. A látvány nagyon szarul néz ki. 10 éves FSX vagy FS9 minőség. A kapcsolgatás poén de pl nálam a szarv recsegett, az AP-t nem engedték nyomkodni mert "eltörik", stb... Nekem csalódás volt.
  • Hont
    Szia!
    Nagy élmény lesz!
    Én LOWI próbálgattam, mikor utoljára ott voltam!
  • eyecandy
    Sziasztok!

HighFly szimulátorba kaptam egy ajándék utalványt. Van tapasztalatotok? Melyik programot érdemes repülni? De talán A HighFlytól is vagytok errefelé?
  • alert
    Wide view-t kapcsold ki, a virtual cockpitban ne zoomolj!! wide view nelkul elvileg latsz mindent. CFG "main" reszebe: FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.01

Nalam ez megoldott mindent és gyengebb gepem van.
  • Framsen
    Hali :)
    Erre a talaj betöltési bugra nektek sikerült már találni valamit ? Mert elég jók a képek :D Nálam meg most kimondottan mosott a talaj :(
  • Clidey
    Akkor hangoskodnék én is picit pár képpel... :)
    Nálam így néz ki TAP és környéke, Peti! Szerintem hibátlan. Fílinges 50-60 fps-el Twinotterelni ilyen kis zsebkendőnyi placcokon!

• Hont
    Úgy döntöttem, megtöröm a csendet egy kis pécsi színes VFR képpel...
    (Ha akarjátok, ha nem... )
    ui: Nem volt felhőzet...
  • Hont
  • Clidey
    Pár kép a mai LGKR-LHBP útvonalról:

• Hont
    Itt vannak fincsi dolgok...
    Link
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.24. 18:35:01
  • exTrem
    :)
  • Hont
    Én is a FlyTampat használom...Az Aerosoft verziót még nem láttam...
    A PH. felvetették, hogy kár, hogy nincs a 17 pályánál kerítés és a rendőrlámpa is nagyot dobna rajt! Nem voltam rest és kigyalogoltam a reptér szélére a lámpához! Nagyon kidolgozott reptér! A vidó sajnos össze cseszi a minőséget és nem ad át belőle semmit...

Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.24. 07:23:36
  • Clidey
    Öööö...én végig a FlyTampa Corfu-járól beszéltem... Az Aerosoftost nem is ismerem...
  • Clidey
    Naná! Sőt, hetet láttam!
  • exTrem
    Ráadásul most nemrég meg is jelent a FlyTampa Corfu ami még az Aerosoftéra is rátesz egy lapáttal :)
  • Hypo #1120
  • Hont
  • Hont

Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.22. 22:45:59
  • Hont
    Hihetetlen jól ki van dolgozva.
    Láttad a hattyúkat?
  • Clidey
    Nincs mit utibeszámolni... Alig 40 perc alatt körbe lehet poroszkálni a szigetet, és gyönyörködni a részletességében...iszonyat fílinges szerintem...már vagy tízszer körberepcsiztem különböző tipusokkal.
  • Hypo #1115
    szééép:)) kérjük a hosszabb uti beszámolót
  • Hont
    Az öbölben van fent egy FS Pass verzió P3D-re!
    Fokozott körültekintéssel, mert 5 órám bánta az éjjel, mire meg bírtam állítani az ebolát...
    Ami feltűnő, hogy a mappában lévő PDF a gépről nyit meg egy PDF-t!
    Kb 8 db szoftvert fel szórt pár pillanat alatt és volt közöttük egy jó képességű kinai vírusvédő "Tencent", ami picit beszopatott, de Unlocker-rel sikerült kigyomlálni!
  • Clidey
    Jó móka körberepülni a partvonalat a Twin Otterrel...

• Tompoxxx
    Kösz, közben megtaláltam...