| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Na ez tényleg jó hír!
Nagyon jók a képek!

Én ma LOWW - LOWS- útvonalat akartam repülni... Gondoltam nem tervezek útvonalat, hanem össze kötöm a SID-STAR-t és kész!
Persze mire minden betöltöttem, feltöltöttem és beírtam az utvonalat, eltelt jó pár perc. (Közben telefonom is volt, a fiam is csesztetett)
Lényeg a lényeg, hogy a FMC-be már LOWI-t írtam érkezésre! De akkor fel se tűnt!
Jó felhős út volt és nem is nagyon nézelődtem, meg közben böngészőt is csesztettem + telefon hegyek.
Aztán STAR pont környékén kezdett gyanús lenni a helyzet! Elkezdtem süllyedni, aztán bejelentkeztem! Még itt se tűnt fel, hogy azt mondja Innsbruck! Aztán mikor 08-t benyögte, ez már több mint gyanús volt! De nem érdekelt különösen! Azért mikor kiértem a baromi alacsony felhőből a hegyek között akkor esett le, hogy basszus én nem is ide indultam...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.12. 17:48:24