5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Tompoxxx
    Sziasztok! A free mesh scenery mappát hova kell bemásolni? Előre is köszönöm. Üdv, Tamás
  • Hont
    Ez a Corfu tényleg lenyűgöző!
  • Hont
    LHSim-es kollegák ugorjatok be a forumra, mert feladat van!
    Köszi!
  • Hont
    MA volt egy jó kis sztorim...
    IVAO-n Skinner kolléga irányításával repültem egy LHSM iskolakört.
    Mivel nem volt kéznél mikrofon gondoltuk majd szövegben kommunikálunk... Még a földön működött is, de a levegőben...Mire begépeltem valamit, 1500 ról már 2200-on jártam. Vissza küzdöttem 1500. Engedélyt kértem, már megint 2500 voltam. Aztán a nagy meglepetés Land után jött! Kigurulás után gondoltam össze rakom a gépet mielőtt taxizok és közben újra megkérdezem hova álljak, na ezt nem kellett volna! A gép elkezdett tolatni. Padló fék, plusz rögzítőfék! Még mindig tolatunk! Hajtóművek leállít! Még mindig gurulunk! Nagy élmény volt...!:D Aztán Disconnect...
    Tanulság! Microfon nélkül lehetetlen! :D

• Clidey
    Sokszor jártam már LGKR-en, de még mindig lenyűgöz szépségével, részletességével. Egy scenery, mely minden fillérjét megérte!
  • szabeszka
    Ha ez lesz a hiba jhavítása, akkor kijelenthetem, hogy elég nagy tök vagyok, mert nemrég még tudtam....
  • Hont
    GYIK menüben megtalálod a megoldást!
  • szabeszka
    A 3.0 verzióban sem tudok hozzáadni scenery-t....???
  • Hont
    Az igazat megvallva én még v3.1-el nyomom...!
  • szabeszka
    Sziasztok! 3.2 verzióban nem tudok manuálisan scenery-t hozzáadni, mint korábban sikerrel tettem azt oly sokszor. Például LZIB-et nem ismeri fel, eljátsza hibaüzenet nélkül hogy tölti, majd nincs ott a "képen", ha meg visszatérek a scenery menübe, hát akkor ott sincs nyoma...
    Segítség !!!!!!!!!!
  • Hont
    Ma sem bírtam otthon maradni...
    Pécs és környéke. Ez a Free Mesh baromira bejön. Sokkal szebbek még a dombok is!
  • Clidey
    Igen, jó hír, de az még jobb volna, ha tudnám, mi okozta...
    A többire: nos, nincs új a nap alatt - történt ilyen már a való életben is...
  • Hont
    Azért nem hagyott nyugodni és még is neki futottam még egyszer ennek a LOWW-(LOWI) LOWS útnak!

Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.12. 20:34:06
  • Hont
    Azért ez a TAmpa LOWW nagyon el lett találva!
    Jól van optimalizálva és a textúrák is nagyon szépek!
  • Hont
    Na ez tényleg jó hír!
    Nagyon jók a képek!
    Én ma LOWW - LOWS- útvonalat akartam repülni... Gondoltam nem tervezek útvonalat, hanem össze kötöm a SID-STAR-t és kész!
    Persze mire minden betöltöttem, feltöltöttem és beírtam az utvonalat, eltelt jó pár perc. (Közben telefonom is volt, a fiam is csesztetett)
    Lényeg a lényeg, hogy a FMC-be már LOWI-t írtam érkezésre! De akkor fel se tűnt!
    Jó felhős út volt és nem is nagyon nézelődtem, meg közben böngészőt is csesztettem + telefon hegyek.
    Aztán STAR pont környékén kezdett gyanús lenni a helyzet! Elkezdtem süllyedni, aztán bejelentkeztem! Még itt se tűnt fel, hogy azt mondja Innsbruck! Aztán mikor 08-t benyögte, ez már több mint gyanús volt! De nem érdekelt különösen! Azért mikor kiértem a baromi alacsony felhőből a hegyek között akkor esett le, hogy basszus én nem is ide indultam...
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.12. 17:48:24
  • Clidey
    Még egy kis nézegetni való - ha nagyon ráértek!
  • Clidey
    A többi kép itt!
  • Clidey
    Na szóval. Még mindig lövésem sincs róla, mi volt a baj, de az imént elAztékoztam Wiennába, onnan meg visszaAirbusoztam Ferihegyre, mindezt egy azon session-ben, és minden a legnagyobb rendben volt! Se windóz csilingelés, se textúra homályosodás!

Odafelé:

Visszafelé:

Amúgy ezzel az Aztékkal megint beletaláltak a közepibe Alabeóék...ritkán ugyan, de néha sikerül nekik egy-egy jó cuccot releasélni. Ez a kis Azték egész kellemesre sikeredett. Megtartom.
  • Hont
    Tényleg #879 hsz-ben Clidey-nek volt hasonló gondja.
  • szabeszka
    A hibát közben kijavítottam, eltűnt a vízifolt.... egy fórum segített:
    "If you have FTX Global Vector installed open the configuration tool/water textures and disable frozen surface, that should effect a cure."
  • szabeszka
  • Hont
    Dobjál screent!
  • szabeszka
    Sziasztok! Nem tudjátok hogyan lehet kiírtani a folyóvizek egyes szakaszain található fekete textúrákat?
  • Clidey
    Az FTX biztos nem, mert 20-ra lapot húztam: minden előzőleg felrakott scenery-t visszapakoltam a P3D alá, a scenery.cfg-ben, és így volt hibátlan a működés. Igaz, még csak egy rövid útvonalat repültem, szóval még bármi lehet....
  • Hont
    Jó képek...
    Nálam is javult valamit a helyzet, de még nem tökéletes.
    Szerintem az FTX lesz a ludas.
    Dunakanyar környékén jártam.

Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.10. 12:15:04
  • Hypo #1086
  • Clidey
    Megjavult!

• Hont
    Korcsii javaslatára, most ezzel a két bejegyzéssel kísérletezek...Valamit talán javult a helyzet!
    "MAX_TEXTURE_DATA, TEXTURE_BANDWIDTH_MUL"
  • Hont
    Na erre az ATC-re varjatok gombot...Kicsit furcsa volt a taxi utak megnevezése. Ilyeneket eddig LOWW-n nem kaptam. A7,EX12,L,EX10,M,EX9,TL40,
    Gondoltam ránézek "Progressive Taxi"-ra.
    Na most akkor ezzel mit kezdjek?
  • Clidey
    Pár napja, tán egy hete. Az összes P3D alá rakott cuccom viszont sokkal öregebb mint ez a jelenség. Szóval nemtom mivan...
  • Hont
    Csak azt nem értem, hogy mi váltotta ki?
    Nálad mikor jelentkezett először?
  • Clidey
    Hát igen...a szürke hétköznapjaim...
  • Clidey
    Hát az azért elég gáz lenne ha csak ez a megoldás létezne...
    Az azonban elgondolkodtató, hogy nálad v3.1 fut, nálam meg v2.5 - és ugyan az a hibajelenség van mindkettőnknél...
  • Hypo #1077
  • Hont
    Igen, de ezt pár napja vettem észre először, pedig Magyarországot és Ausztriát berepültem VFR-be keresztbe kasul...
    Semmi újat nem telepítettem, semmit nem állítottam! Végre kezdett össze állni, most meg jön ez.
  • Hypo #1075
    :) kicsit olyan mint FSX ben a refresh scenery gomb amit approach elott erdemes volt nyomkodni:))))
  • Hont
    Szóval!
    Cypresss a másik topikban mondott valamit, amit érdemes kipróbálni...
    Azt mondta, hogy nyomjunk egy Pause-t és várjunk 1-2 percet!
    Valóban vissza töltődik minden!
    Már csak a megoldás kell rá!
  • Hypo #1073
    szép kép grat, olyan levettek a szaturaciot tipusu nem csunya az biztos, bar tudom en mindenbe belekotok de az egnek jobban all ez mint a talajnak. De faxa sracok:)
  • Hont
    Itt az új frissítés!
    v3.2
  • Hont
    Csináltam egy videót! Kb 1 perc után már szinte semmi autogent nem tölt be...