5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Tompoxxx #1111 Sziasztok! A free mesh scenery mappát hova kell bemásolni? Előre is köszönöm. Üdv, Tamás -
#1110 Ez a Corfu tényleg lenyűgöző!
-
#1109 LHSim-es kollegák ugorjatok be a forumra, mert feladat van!
Köszi! -
#1108 MA volt egy jó kis sztorim...
IVAO-n Skinner kolléga irányításával repültem egy LHSM iskolakört.
Mivel nem volt kéznél mikrofon gondoltuk majd szövegben kommunikálunk... Még a földön működött is, de a levegőben...Mire begépeltem valamit, 1500 ról már 2200-on jártam. Vissza küzdöttem 1500. Engedélyt kértem, már megint 2500 voltam. Aztán a nagy meglepetés Land után jött! Kigurulás után gondoltam össze rakom a gépet mielőtt taxizok és közben újra megkérdezem hova álljak, na ezt nem kellett volna! A gép elkezdett tolatni. Padló fék, plusz rögzítőfék! Még mindig tolatunk! Hajtóművek leállít! Még mindig gurulunk! Nagy élmény volt...!:D Aztán Disconnect...
Tanulság! Microfon nélkül lehetetlen! :D
-
#1107 Sokszor jártam már LGKR-en, de még mindig lenyűgöz szépségével, részletességével. Egy scenery, mely minden fillérjét megérte! -
szabeszka #1106 Ha ez lesz a hiba jhavítása, akkor kijelenthetem, hogy elég nagy tök vagyok, mert nemrég még tudtam.... -
#1105 GYIK menüben megtalálod a megoldást! -
szabeszka #1104 A 3.0 verzióban sem tudok hozzáadni scenery-t....??? -
#1103 Az igazat megvallva én még v3.1-el nyomom...!
-
szabeszka #1102 Sziasztok! 3.2 verzióban nem tudok manuálisan scenery-t hozzáadni, mint korábban sikerrel tettem azt oly sokszor. Például LZIB-et nem ismeri fel, eljátsza hibaüzenet nélkül hogy tölti, majd nincs ott a "képen", ha meg visszatérek a scenery menübe, hát akkor ott sincs nyoma...
Segítség !!!!!!!!!! -
#1101 Ma sem bírtam otthon maradni...
Pécs és környéke. Ez a Free Mesh baromira bejön. Sokkal szebbek még a dombok is!
-
#1100 Igen, jó hír, de az még jobb volna, ha tudnám, mi okozta...
A többire: nos, nincs új a nap alatt - történt ilyen már a való életben is... -
#1099 Azért nem hagyott nyugodni és még is neki futottam még egyszer ennek a LOWW-(LOWI) LOWS útnak!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.12. 20:34:06 -
#1098 Azért ez a TAmpa LOWW nagyon el lett találva!
Jól van optimalizálva és a textúrák is nagyon szépek! -
#1097 Na ez tényleg jó hír!
Nagyon jók a képek!
Én ma LOWW - LOWS- útvonalat akartam repülni... Gondoltam nem tervezek útvonalat, hanem össze kötöm a SID-STAR-t és kész!
Persze mire minden betöltöttem, feltöltöttem és beírtam az utvonalat, eltelt jó pár perc. (Közben telefonom is volt, a fiam is csesztetett)
Lényeg a lényeg, hogy a FMC-be már LOWI-t írtam érkezésre! De akkor fel se tűnt!
Jó felhős út volt és nem is nagyon nézelődtem, meg közben böngészőt is csesztettem + telefon hegyek.
Aztán STAR pont környékén kezdett gyanús lenni a helyzet! Elkezdtem süllyedni, aztán bejelentkeztem! Még itt se tűnt fel, hogy azt mondja Innsbruck! Aztán mikor 08-t benyögte, ez már több mint gyanús volt! De nem érdekelt különösen! Azért mikor kiértem a baromi alacsony felhőből a hegyek között akkor esett le, hogy basszus én nem is ide indultam...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.12. 17:48:24 -
#1096 Még egy kis nézegetni való - ha nagyon ráértek! -
#1095 A többi kép itt! -
#1094 Na szóval. Még mindig lövésem sincs róla, mi volt a baj, de az imént elAztékoztam Wiennába, onnan meg visszaAirbusoztam Ferihegyre, mindezt egy azon session-ben, és minden a legnagyobb rendben volt! Se windóz csilingelés, se textúra homályosodás!
Odafelé:
Visszafelé:
Amúgy ezzel az Aztékkal megint beletaláltak a közepibe Alabeóék...ritkán ugyan, de néha sikerül nekik egy-egy jó cuccot releasélni. Ez a kis Azték egész kellemesre sikeredett. Megtartom. -
#1093 Tényleg #879 hsz-ben Clidey-nek volt hasonló gondja. -
szabeszka #1092 A hibát közben kijavítottam, eltűnt a vízifolt.... egy fórum segített:
"If you have FTX Global Vector installed open the configuration tool/water textures and disable frozen surface, that should effect a cure." -
szabeszka #1091 -
#1090 Dobjál screent!
-
szabeszka #1089 Sziasztok! Nem tudjátok hogyan lehet kiírtani a folyóvizek egyes szakaszain található fekete textúrákat? -
#1088 Az FTX biztos nem, mert 20-ra lapot húztam: minden előzőleg felrakott scenery-t visszapakoltam a P3D alá, a scenery.cfg-ben, és így volt hibátlan a működés. Igaz, még csak egy rövid útvonalat repültem, szóval még bármi lehet.... -
#1087 Jó képek...
Nálam is javult valamit a helyzet, de még nem tökéletes.
Szerintem az FTX lesz a ludas.
Dunakanyar környékén jártam.
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.03.10. 12:15:04 -
#1086 -
#1085 Megjavult!
-
#1084 Korcsii javaslatára, most ezzel a két bejegyzéssel kísérletezek...Valamit talán javult a helyzet!
"MAX_TEXTURE_DATA, TEXTURE_BANDWIDTH_MUL" -
#1083 Na erre az ATC-re varjatok gombot...Kicsit furcsa volt a taxi utak megnevezése. Ilyeneket eddig LOWW-n nem kaptam. A7,EX12,L,EX10,M,EX9,TL40,
Gondoltam ránézek "Progressive Taxi"-ra.
Na most akkor ezzel mit kezdjek?
-
#1081 Pár napja, tán egy hete. Az összes P3D alá rakott cuccom viszont sokkal öregebb mint ez a jelenség. Szóval nemtom mivan... -
#1080 Csak azt nem értem, hogy mi váltotta ki?
Nálad mikor jelentkezett először? -
#1079 Hát igen...a szürke hétköznapjaim... -
#1078 Hát az azért elég gáz lenne ha csak ez a megoldás létezne...
Az azonban elgondolkodtató, hogy nálad v3.1 fut, nálam meg v2.5 - és ugyan az a hibajelenség van mindkettőnknél... -
#1077 -
#1076 Igen, de ezt pár napja vettem észre először, pedig Magyarországot és Ausztriát berepültem VFR-be keresztbe kasul...
Semmi újat nem telepítettem, semmit nem állítottam! Végre kezdett össze állni, most meg jön ez. -
#1075 :) kicsit olyan mint FSX ben a refresh scenery gomb amit approach elott erdemes volt nyomkodni:)))) -
#1074 Szóval!
Cypresss a másik topikban mondott valamit, amit érdemes kipróbálni...
Azt mondta, hogy nyomjunk egy Pause-t és várjunk 1-2 percet!
Valóban vissza töltődik minden!
Már csak a megoldás kell rá!
-
#1073 szép kép grat, olyan levettek a szaturaciot tipusu nem csunya az biztos, bar tudom en mindenbe belekotok de az egnek jobban all ez mint a talajnak. De faxa sracok:) -
#1072 Itt az új frissítés!
v3.2 -
#1071 Csináltam egy videót! Kb 1 perc után már szinte semmi autogent nem tölt be...