• Sir Quno Jedi
    #73
    Te már utánagondolsz, hogy milyen problémákat hozHAT a dolog, amikről én még nem is beszéltem. Nyilván vannak példák és ezek alapján ezeket is meg lehet előzni. AZ alapelvről volt szó, márpedig mincs más megoldás. Az emberek számát CSÖKKENTENI kell. A lány nem kell, meg korfa, meg manipuláció stb. mind jelenlegi problémák és meg lehet őket ELŐRE oldani, ha felkészülsz az ilyen esetekre ELŐRE. DE valamit el kell kezdeni megtenni. Felmérni menet közben is folyamatosan a hatásait és előre is megbecsülni mihez vezet.

    Most is csak azt mondtad el, miért NEM lehet, azt nem mondtad meg, akkor szerinted MIT LEHET, pedig ez lenne a lényeg.

    Ez a lányok létszáma csökken, mert belenyúlnak dolog meg színhülyeség, mivel nyilván a nő/férfi arányt is szabályozni KELL a századolós módszernél és központilag. Nem lehet vele csalni, ha nem engedjük. A kínaiak elkezdtek valamit kétségbeesésükben, de úttörők voltak benne, így minden létező módon lukra futottak (mivel az emberek hülyék), de legalább MEGPRÓBÁLTÁK és ez tisztelni való. Most tudnának is rajta korrigálni tovább finomítva a dolgot.

    Azért mert ők befürödnek vele, az nem azt jelenti, hogy a módszer rossz, csak erősebb szabályozást igényel és több oldalról is ellőrizni kell a folyamatot, hogy minél lejjebb csökentsük az emberi tényezőt.