• Szefmester
    #125
    Láttam gépészmérnököt M10es csavart erőltetni az M8as furatba, mikor meg rákérdeztünk hogy az nem M8as furat akkor a válasza: "De hát ez is Magyar!"... nyomtunk pár facepalmot majd otthagytuk. Ez az ember volt felelős a szalagrendszer elhelyezéséért és a munkafolyamatok felállításáért. pl ő találta ki hogy az asztalon nem lehet szétszedve egyszerre két laptop/desktop/szerver, hanem a donor gépből az alkatrészt ki kell kapni, majd összerakni, majd szétszedni a javítandót, kiszedni a szart, berakni a jót, összerakni a jót, majd szétszedni a rosszat, berakni a rosszat, és összerakni a rosszat. Mindezt azért hogy látszatra rend legyen az asztalon... Istenezünk is miatta rendesen.. de nem vallási célzattal.

    Szóval azt mondod hogy ez efféle tanult barmok fontosabbak és értékesebbek azoknál a szakiknál akik valódi termelési munkát végeznek?

    Nem vagy manager, de így vélekedsz... szerintem simán csak sznob vagy... aki elégedetlen az életével és önigazolást lát abban hogy erőlködött a diplomáért, amit végül megvett mert ostoba lett volna elvégezni. De így legalább nem kell megemelni egy aktatáskánál nehezebbet a csoffadt kis karjaival, és meló után eljárhat valami dizájnos fittness terembe feszíteni hogy milyen fitt és sportos.

    Valld már be... ostoba vagy...

    Semmi keresnivalója a vallásnak a munkahelyen. Legyen hívő a dolgozó, de ne járjon emiatt más elbánás részére mint a többieknek.