• Vol Jin
    #114
    "Gondolom nem véletlen van már a négy felkiáltóhjeled, és meglehet hogy most majd én is fogok kapni, de nem bírom megállni, és nehezen bírom visszafogni magam.

    Te agyatlan seggszájú félsznob pöcs... bazd meg.. lottón nyerted az agyvelőd, és apuci pénzéből vásároltál valami diplomát mi? Mert hogy két fadarabot nem raktál egymás mellé, és hogy lövésed sincs a gazdaságról az tuti. Mégis mi a retkes faszt gondolsz, mi történne ha minden ember hozzád hasonlóan csökött barom módjára vonszolná a puhos testét a manager képzésekre? Elvégzik... és utána? Lenne szerinted irodája? NEM! És miért? Mert nem lenne aki megcsinálja a puccos asztalkáját, a kényelmes seggmasszírozós fotelkéjét, nem lenne senki aki a nikotinéhségét csillapító cigikét előállítaná, mert a mánágersíg a menő... persze, lehetsz több diplomás manager de abból nem fosz megélni a dolgozók nélkül. A tisztes melóst pedig ahelyett hogy lenézné a magadfajta pöcs, inkább nyisson nekik ajtót és engedjék előre a sorban, mert a kétkezi melósok miatt bámulhatod a tévéd, a monitorod, miattuk tömheted kétpofára kajával."

    Nyugi, ahhoz be kellene panaszolnom téged, hogy felkiáltójeleid legyenek, olyat meg nem teszek. Egyébként én nem voltam trágár, mint te. Olyanokért kaptam, mint "te agyhalott idióta".

    Egyébként nem is értem, mit háborodtál fel, amikor konkrét sudribunkóságodra reagáltam. Ez volt az a bizonyos levél:

    -------------------
    "Most komolyan, szerinted aki a termelésben dolgozik és nem csak a seggét növeszti egy iroda dobozkában az már a netet sem tudja használni, vagy annyi esze sincs hogy (fél/ál)tudományos fórumokra járjon? Tudod vannak értelmes és intelligens emberek akik enyhén beteges módon, de legszívesebben feldarabolnák egy láncfűrésszel az irodisták, és managerek felét, mert az ilyen légkondi és facebook függő, semmittevő vinnyogó kaját sz*rrá alakító humanoid mocskok."

    Az önbecsüléseden úgy is tudnál javítani, ha képeznéd magad, és akkor nem neked kellene a gyártósor mögött betanítottként meggebedni, a többi nyolc általánosból kibukottal. Addig, amíg nem vagy többre alkalmas, addig hálálkodjál a managereknek, hogy esélyt adnak neked arra, hogy etethesd a pulyáid.
    ---------------------

    Most ezért borultál ki ennyire?

    Egyébként mi lenne ha felfognád, hogy csak egy fogaskerék vagy, mint a manager. Csak ő több megbecsülést kap. De te nem is érdemelsz annyit, mint ő. Neked is annyi képességet kellene felmutatnod, és akkor lehetnél a helyén. Nem haragudhatsz rá azért, mert képzetlenebb, értéktelenebb vagy nála. Az nem az ő hibája, hogy te csak annyi vagy, amennyi. Ez így jó. Legyél több, tanulj, fejlődj!