Oculus Rift virtuális sisak.
-
unrealnoise #671 Hülye kérdés ;) Amúgy meg írhat itt alá akármit, akárkivel, óriási bukó lenne pont a legnépszerűbb VR szemüveget nem támogatni. :)
Pláne, hogy a HTC az ami szerintem életképtelen.
Az Oculus jó, fun, szimezéshez, VR játékokhoz fasza. A HTC mászkálós, szoba VR-ja engem nem nagyon foglalkoztat, pláne, hogy horror ára lesz még a Rifthez képest is.
Az Oculus már csak a multiplatform címek támogatása miatt sem lesz/lehet halott. (Szinte minden valamire való szim, játék, ami érdekelt ebben, vagy hasznos, látványos lehet VR-ban, támogatja a Riftet. Olyan ez, hogy PS4-re sokáig egy érdemleges exkluzív (kritikus és közönségsikerre gondolok!) sem jött, és mégis veszik a gépet, mint a cukrot. Mert jó a gép, mert jó a reklám, mert most "az" a legjobb konzol.
Amúgy futni fog itt minden mindennel.
Lac coo: Az Oculus és a HTC felbontása, látószöge és "frissítési ideje", Hz száma is megegyezik... OPersze más SDk, stb, de áthidalható itt minden. Engem a HTC nem mozgat meg még mindig...
Plusz ha a HTC köt pár exkluzív valamit (kétlem), akkor nehogy azt hidd, hogy a népszerűbb és rengeteg tőkével és már lassan bevétellel rendelkező Oculus nem tenne meg mindent pár ütős exkluzívért... Ugyanaz lenne, mint konzoloknál... De szerintem nem ez lesz a jövő, remélem legalábbis. A VR potenciális vevőtábora akkora (még ha most drága is), hogy bőven megférne egymás mellett akár 2-3 nagy is... Szerintem. :)
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.09. 21:40:42