• sz0mark
    #9
    Hát nem értem itt a problémáitok. Annyira nem lehetetlen mint az képzelitek, már több ilyen szolgáltató is van, pl a fentebb említett Gaikai (volt szerencsém kipróbálni a Mass Effectet rajta), és van a mindenki számára elérhető OnLive.
    Teljesen korrekt, megveheted a játékot, és játszhatsz vele további havidíj nélkül, vagy bérelheted is pár napra! esetleg ki is próbálhatod ingyen, vagy van egy ilyen előfizetés szerűségük amelyben csomó játékot megkapsz ez idő alatt. Én sztem teljesen tökéletesen működik, tény, hogy FPS-t én sem ezen játszanék, de egy Assassins Creed már teljesen élvezhető, és nem kell hozzá egetverő internet kapcsolat, otthoni 5Mbps ADSL-el, simán tudtam játszani a tabletről...

    És igen, ebben én is hiszek, hogyha majd streamelt szaroktól függünk, akkor a cégek átveszik felettünk a hatalmat, irányítani fognak minket, és rabszolgáik leszünk, bár biztos lesznek rebelius szervek akik lázadni fognak, egy sötét pince mélyéről, proxyk mögül fogják saját gépükön futtatni majd a játékokat, de őket el fogja nyomni a rendszer... komolyan!?