Én nem értek a témához, de nekem hülyeségnek tűnik. Arról van szó, hogy ha gyenge a VGA, akkor netkapcsolaton átmegy a számítás, a túloldal számít majd visszaküldi az eredményt? Ha igen akkor röhögnöm kell. Nekem mázlim van és jó a netem, de mikor egy online játékban több száz ms-os pinggel rendekező usereket lámátom, akkor ott miféle játékélményről van szó ekkora lag mellett...?
Ezen felül egy igen combos középkat VGA is 40k HUF úgy, hogy itthon minden számítógépalkatrész valahogy drágább, mint kint ahol picivel jobb az átlagkereset...
Egy középkat új gép 140-ből simán összerakható, ha a ház marad a régi és meglevő. Ha valakinek csak a VGA ára a bibis, akkor meg gondolkozzon már. Milyen netkapcsolat kell és milyen ára van? Egy "szutyok" netkapcsolat ma 4-8k HUF. Tehát néhány hónap előfizetés = egy VGA ára.
Egy VGA-t jó esetben 3-4 évig nyüstöl az ember. Ha cask havi néhány órát játszik, akkor négy év alatt is legyen 60 óra játék, ami röhejesen alulbecslés. 40k HUF/ 60 óra = 666 Ft/óra. Olcsóbb, mint a mozijegy, sokkal.