Körökre osztott stratégiai szerepjáték.
  • Cuchulainn
    Én megvettem és végigvittem, elég jól sikerült, aki kedveli a stílust annak bátran ajánlható.
    Elvileg 5 Chapter lesz, ebből az első olyan 7-8 óra tiszta játékidőt nyújt, szóval nem lesz rövid a játék.
    A grafika kifejezetten jó lett, és a helyszínek is változatosak. Nagyon tetszett, hogy sokszor és sokféleképpen fel lehet használni a csatahelyszíneken lévő dolgokat, hogy megkönnyítsd a harcot. (Tűzmágiával lángra lobbantani a bozótot, nyíllal lelőni az ellenfél feje fölül a darázsfészket stb.)
    A sztori átlagos, viszont az NPC-k jól sikerültek, elég jól kidolgozott személyiséget kaptak.
    A fejlődési rendszer kicsit fura, egy német PnP RPG rendszer az alapja, nem rossz, de nem is kiemelkedő.
    Ami nem tetszett, az a karakteralkotás (Gyakorlatilag előre megalkotott karakterek között választhatsz, nem oszthatod el a pontokat szabadon) - bár az gondolom a teljesben más lesz - és a varázslatrendszer, amiben a debuff varázslatok eléggé használhatatlannak tűnnek.
    A játék nemkész mivolta kijön néhány helyen, főleg a boltokban az árak megoszlása eléggé random, és pár mellékküldetés nincs kész teljesen.