antiqueA#3950
Ne haragudj, de én úgy látom te nem vagy képes a normális kommentelésre. Egy rakás hozzászólásod van tele lealacsonyító jelzőkkel... kapitány. Nem szokásom felvenni a kesztyűt, de tegnap kiborítottál.
Muradin nem azért keveset játszott, mert gyenge. Én se igazán játszok vele, de teljesen más okból kifolyólag. Egyszerűen más jobban tetszik, még akkor is, ha gyengébb, pl Tyrael. Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy hányan játsszák Muradint vagy bármelyiket. Nekem az a fontos, hogy nekem tetsszen a hős és egyik se legyen overpowered, márpedig Mura ultis basic attackja az volt.
Egyébként hidd el, ha érthetően fogalmazol, akkor megértem mit akarsz mondani.
Azt nem értem, miből gondolod, hogy szerintem se játszik senki Murával. "mégis miért zavar az, hogy a kutya se játszik vele?" Ebből? Ezt te mondtad, nem én. Tehát ahogy te értetted, úgy nincs ellentmondás. Bár ellentmondás ettől függetlenül lehet, mégpedig az, hogy - bár csak szerinted (mert szerintem eleget játsszák, pro meccseken mindenképp) - kevesen játszanak/játszottak Murával, pedig túl erős - volt. Hogy ez miért van, nem tudom, nem is nagyon érdekel. De tény, hogy erős volt. Hogy miért, már egyszer elmondtam. De azért még egyszer: egy viszonylag hosszú ultis állapot minden basic attackja ministunol úgy, hogy közben kb megölhetetlen formában szaladgálsz és szakítasz minden channelinges képességet, leginkább ultit. Ismétlem, basic attackal. Ha ez szerinted nem op, hát.... te tudod, kár vitáznunk rajta tovább.