4549
-
#3987 Mekkora egy szarházi csapattal voltam, még a napi 100 goldot sem tudtuk begyujteni meccs elején. Hihetetlen mennyi gyokért fogtam ki ezen a meccen. pedig lvl 14-esek voltak. Alacsonyabbak voltak hozzám képest, és még így is csak én voltam a best a temaben 8/11/4-gyel. Kettőnek 0 killje volt. vicc ez a játék. Valamikor nagyon élvezem, mikor hozzám hasonlo skilluek jonnek. De ezek a sok butagecikk most felhuztak....Megértem hogy csapatonként 1 vagy max 2 gyökér, de 4 gyökér ez mi már?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.05. 18:08:56 -
NiGhTM4R3 #3986 Disintegrate - 8203 - 86,9%
Wave Of Force - 1236 -13,1%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wailing Arrow - 24880 - 96,1%
Possession - 1002 - 3,9%
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 23:35:36 -
NiGhTM4R3 #3985 Na, akkor pont a hozzád hasonló noobok miatt lett kiherélve... ha zavart a halálozási aránya akkor ezután még jobban fog zavarni, mert most látom a spell shieldjét is kivették, így tulajdonképpen a legvédtelenebb és legkönnyebben leszedhető hős lett az egész játékban. Mégis milyen új játékstílusa lett Novának? drasztikusan csökkentették a sebzését, a túlélési esélyeit, viszont cserébe nem kapott egy értelmes talentet sem, hol van itt az új játékstílus? kérdezd már meg a haverodat, mert látom az ő véleményét szajkózod
Li-Ming elég jó dmg-et tol így kezdésre, bár ő is olyan lett mint Sylvanas Wave of Force ultiját látta már valaki használni? kb. 20 meccset toltam ellene de még senkinél se láttam -
#3984 Li-Ming 55,2% winrate
Li-Ming erőske lett. Szinte biztos a nerf. -
szlordzs #3983 Végre valaki, akivel értelmesen lehet beszélni.
Csak alakítottak a játék stílusán, amit teljesen lenulláztak. Egyik haveromnak kifejezetten tetszett az új Nova. Én személy szerint nem szerettem, vagy egy baromi idióta kezelte, aki több időt töltött el halottan, vagy egy olyan aki ténylegesen egy global CD alatt kinyirt full hp-ról. szerintem most több játék tudást fog igényelni, de ez saját vélemény.. -
Montana92 #3982 Egyszerűen arról van szó, hogy adott egy karakter, akivel ügyesen játszva tényleg erős volt az ember, de akár 1-2 félrekattintás is azt eredményezte, hogy meg is haltál. Hogy mennyire rizikós, látszik a ranked meccseken való (ritka) használatából.
Viszont kifejezetten "fun" volt vele játszani (ha már ilyen korcs szót, mint a cryolás, képes valaki leírni..), erre most totál kinyírták.
A másik kedvencem, Tyrande tényleg kissé OP volt, és kapott is nemrég egy ÉSSZERŰ gyengítést, de nem így, hogy bumm, egyből szétkúrták az egészet.. -
szlordzs #3981 ember, ennyi erövel vegyük igye greymane-t is meg , tyrandot, mert nekik ök is el tudnak menni stealthbe, söt, tyrande az egész csapatot el tudja tüntetni, azért te is rendesen beszélsz faszságot... -
NiGhTM4R3 #3980 Advanced Cloaked-ben eddig volt passzív healje, azt is kivették mert ha már aktívja nincs akkor ne legyen passzívja se. Gathering Power meg Overdrive alap talent volt részemről, azt is kiszedték így az ultik is JÓVAL gyengébbek.. azért a hivatalos fórumon (ahol nem szlordzs-ok vannak és kipróbálták Novát..) eléggé megy a "cryolás"
Van aki 200 játék alapján követeli vissza a régi Novát, úgy érzem a 650 játékommal azért van tapasztalatom, hogy ilyen lordzs-félék ne próbáljanak kioktatni
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 11:18:32 -
Lokker #3979 Szerintem azok a másolatok semmit nem érnek egy kicsit figyelmesebb játékos ellen. A cloak se olyan jó elég hamar ki lehet szúrni a vibráló foltot. Az meg hogy ranged nem jelent semmit, én csak ranged karaktereket játszok, főleg Valla és Raynor. Szóval ha nem sikerül elintéznie egy burst alatt akkor halott a Nova és igen ritkán sikerül elintézni. Hozzáteszem én csak QM-ben játszom és ott nem éreztem Novát ellenem erősnek. -
NiGhTM4R3 #3978 Másolatok, lol. Kb. fél éve volt utoljára, hogy olyan noobokkal találkoztam akik még bedőltek neki.. az, hogy te még most is beszopod az nem mérvadó, totál könnyen felismerhető a scriptelt topogásából, hogy az a valódi Nova vagy sem.. -
NiGhTM4R3 #3977 Most már bizonyos, hogy totál fingod sincs Nováról. Egyáltalán felfogtad amiket felsoroltam negatívumként? nem látom, hogy sorolnád kinek van még ennyi hátránya...
"jelenleg két stealth-es karakter van a játékban" - ja, Nova, Zera, DE ott van még, Hammer... te egyáltalán tudod melyik játékról beszélünk?
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.04. 09:40:07 -
szlordzs #3976 mással nem tudsz felvágni, csak azzal hogy a másik mindig 10 év alatti? ugy alkotsz elöre valamiröl véleményt, hogy még ki se probáltad, csak látod hogy változik. ha agyatlan majom modjára berohansz a csapat közepébe)láttam ilyet), akkor jo hogy nem tudsz menekülni, jelenleg két stealth-es karakter van a játékban, elég nagy menekülö képessége novának h ranged, és combatbol kikerülve eltünik. plussz ott voltak neki a másolatok. annyira azért neked se mehetett vele a játék.... -
NiGhTM4R3 #3975 cryolás.. na ilyenkor gondolkozik az ember, hogy vitázzon-e 10 évessel. Maradjunk annyiban, hogy fingod sincs Nováról, ideböktél valamit vele kapcsolatban holott megfeledkezel a tucatnyi negatívumról ami Novával kapcsolatos.. nincs stunja, nincs healje, nem tud menekülni, totál egyoldalú karakter, az sd-je minimális, lane-re alkalmatlan, ugyanúgy szétlehet kapni pár sec alatt, mondj már hozzá hasonló karaktert akinek ennyi hátránya van még.. ja, nincs akkor meg ne takarózz az egyetlen előnyével amit most még el is vettek tőle -
szlordzs #3974 Most egy olyan karakter miatt megy a cryolás, aki bárkit megevett egy global CD alatt, mondjatok még ilyen karaktereket. -
Montana92 #3973 Egyetértek, Nova eddig is papírból volt, és simán ki lehetett szedni, plusz nem is lehetett olyan hű de nagy burst damage-et kihozni belőle, hogy bárkit összecsomagoljon... (plusz láthatatlanul is észre lehetett venni azért, a "vibrálásnak" hála)
Nekem egyre kevésbé van kedvem a játékhoz, pláne mikor az ember egyik kedvencét gyak. teljesen kinyírták. Én ranked meccsek során pl. kifejezetten ritkán találkoztam vele. -
NiGhTM4R3 #3972 Menjenek a fenébe, most meg Novát 'herélték ki'... nooboknak idegesítő volt? hát ennyi erővel nerfeljük a fél bagázst csak mert a kezdőknek melyik nem nehéz ellenfél... 651 játékom van Novával, nagyon szeretem, annak ellenére hogy a legtöbben utálják és gyengének tartják
és akkor ezt hazudják blizzardék, hogy mindenhol top játékos:
TL 11,1% - lol
HL 24,9% - lol
és egyedül qm-ben 48,7% a népszerűsége, de tudjuk qm-et sokan nem veszik komolyan, szóval rohadtul nem volt indokolt a nerfelése -
szlordzs #3971 Tegnap kerestem, de nem találtam. Olyan november, decemberi patch note-ban írják, de menj egy vs. Ai meccset, és ott meglátod :) -
#3970 Lunar New Year Trailer:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3969 Amerikában már elérhető:
Patch Notes is érkezett -
endorphinz #3968 senki se tudja hogy működik a hero respawn? :/ -
Plata #3967 Köszi.Kár hogy még egy hónap. -
#3966 Azt írják, hogy ő csak március 2-án érkezik (pont egy hónap múlva). De aztán lehet, hogy még februárban elérhető lesz ő is (a Spotlight videója már elvileg készen van).
Li-Ming ára szerintem már jövő héten mérséklődni fog a kínai újév (és a Lunar event) miatt, mint decemberben Lunara esetén (karácsony miatt).
Lunar Event is holnaptól kezdődik nálunk. Új skinek, mountok, illetve egy új profilkép is szerezhető!
A Majom éve miatt nem meglepő, hogy majmos kép jár.
"Complete 25 games in Versus A.I., Quick Match, or Ranked play during the Lunar Festival 2016 event and you’ll earn the brand new Monkey Elder holiday portrait!"
Ingyenesen játszható hősök a héten:
Artanis
Azmodan
Diablo
Malfurion
Thrall
Valla
Tychus
Rehgar
Jaina
Chen
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.02. 09:56:06 -
Plata #3965 Necro nem tudod mikor jön?
Nekem az volt a kedvencem,a csont necro,egyszer csont necrokkal meg fist of heavens paladinokkal a szervert is kiakasztottuk.
-
#3964 Holnap érkezik Li-Ming EU-ba. -
endorphinz #3963 hány sec eltolódás van? -
szlordzs #3962 Igen. A respawn Time szinthez kötött, -
endorphinz #3961 A hero respawn időtartama mitől függ, a szinttől? (ugye leoric/diablo/murky kivétel)
Valla üldözte a Vallámat és sikerült elkapnia, az egyik társam viszont üldözte őt és kinyírta, ennek ellenére az ellenfél Vallája respawnolt kb. 5 mp-el előttem
(Meghaltam - őt üldözték 10 mp-ig és meghalt, ennek ellenére 5 mp-el hamarabb respawnolt)
Ez bug? csalás? vagy vallának van valami respawn speckója?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.02.01. 18:03:35 -
antiqueA #3960 Gyenge elméjűnek bizonyultál. Befejeztem veled. -
NiGhTM4R3 #3959 Jaj ez annyira gáz és gyáva magyarázkodó szöveg "én valójában tudtam ám nincs igazad de elhittem neked meg amúgy se úgy értettem de végig tudtam ám hurrdurr" nem tudom mit kell itt hazudoznod össze-vissza utólag.
Jöhetsz itt a százalékokkal, a büdös helyzet az, hogy Mura a 8 tankból 5. helyen áll győzelmi aránnyal, ami rohadtul nem kiemelkedő. Ne csak felfelé nézd a %-ot, ennyi erővel Cho is 0.3%-al van lemaradva mögötte... -
antiqueA #3958 -
karmacoma #3957 Igazából most kezdtek el pro és master league játékosok köré balanceolni. Ezeken a szinteken iszonyatosan erős Muradin és a minstunja lényegében játszhatatlanná tett 2-3 karaktert. Thrall windfuryját totál lehetetlenné tette, Lilli és Nazeboo ultiját kinyírta. Főleg Lilli volt esélytelen pick ellene. Szerintem igazságos változtatás, mert továbbra is megmaradt a hard CC az escape és a legnagyobb sustain. Alacsonyabb szinteken persze nem volt ennyire erős, de ott ugye az a standard, hogy beugrik 3 hero közé és meghal csata elején. Személy szerint azért örülök a nerfnek, mert baromi idegesítő volt a ministunok ellen játszani. Néha észere se vetted őket, csak azt, hogy nem ment át az amit nyomtál(ez utóbbit meg többnyire későn). -
antiqueA #3956 Kár a nagy nevető smile-ért, mert azt éppen úgy értettem, hogy: Az egy dolog, hogy 'szerinted' nem játszanak Muradinnal. Merthogy elhittem neked, amit mondtál, annak ellenére, hogy én egyáltalán nem így érzem és látom. Gondoltam valami szuperstatisztikához hozzáférsz, amire alapozol, dehát, ... mint kiderült nem.
Ja, igen... győzelmi arányban több warrior is megelőzi... ehe.. hehe.. több... pontosan 3, merthogy Chen egál, maradék háromból Rexxar megelőzi kemény 0,2%-al a 3%-os pickrate-jével, Johanna megelőzi 0,9%-al, egyetlen, aki igazán überel mindenkit, az Diablo az irdatlan stunjaival és mellé op dmg-ével. Szóval akkor... what? o.O -
NiGhTM4R3 #3955 "Azt nem értem, miből gondolod, hogy szerintem se játszik senki Murával" - mondjuk ebből: "Az egy dolog, hogy nem játszanak Muradinnal" :D
karmacoma: én 90%-ban qm-et játszok, így abból indultam ki, ott csak 22%-on áll hetek óta. tényleg hasznos oldal, ez esetben tévedtem a népszerűségével kapcsolatban, de győzelmi arányban több warrior is megelőzi -
antiqueA #3954 Ezt mondtam én is ("szerintem eleget játsszák, pro meccseken mindenképp").
Muradin popularity 53% Btw köszi a linket. -
Lokker #3953 De méltatlan helyen van az a Tychus :( -
karmacoma #3952 Szerintem fölösleges egymást anyázni egy olyan kérdésen, ami egy hibás feltételezésen alapszik. Popularity. -
Lokker #3951 Az eddig is kevés hasznos hősök listája tovább szűkül. Biztos többen fognak így a játékkal játszani. Egyelőre a lejtőn halad tovább a játék. -
antiqueA #3950 Ne haragudj, de én úgy látom te nem vagy képes a normális kommentelésre. Egy rakás hozzászólásod van tele lealacsonyító jelzőkkel... kapitány. Nem szokásom felvenni a kesztyűt, de tegnap kiborítottál.
Muradin nem azért keveset játszott, mert gyenge. Én se igazán játszok vele, de teljesen más okból kifolyólag. Egyszerűen más jobban tetszik, még akkor is, ha gyengébb, pl Tyrael. Engem speciel egyáltalán nem érdekel, hogy hányan játsszák Muradint vagy bármelyiket. Nekem az a fontos, hogy nekem tetsszen a hős és egyik se legyen overpowered, márpedig Mura ultis basic attackja az volt.
Egyébként hidd el, ha érthetően fogalmazol, akkor megértem mit akarsz mondani.
Azt nem értem, miből gondolod, hogy szerintem se játszik senki Murával. "mégis miért zavar az, hogy a kutya se játszik vele?" Ebből? Ezt te mondtad, nem én. Tehát ahogy te értetted, úgy nincs ellentmondás. Bár ellentmondás ettől függetlenül lehet, mégpedig az, hogy - bár csak szerinted (mert szerintem eleget játsszák, pro meccseken mindenképp) - kevesen játszanak/játszottak Murával, pedig túl erős - volt. Hogy ez miért van, nem tudom, nem is nagyon érdekel. De tény, hogy erős volt. Hogy miért, már egyszer elmondtam. De azért még egyszer: egy viszonylag hosszú ultis állapot minden basic attackja ministunol úgy, hogy közben kb megölhetetlen formában szaladgálsz és szakítasz minden channelinges képességet, leginkább ultit. Ismétlem, basic attackal. Ha ez szerinted nem op, hát.... te tudod, kár vitáznunk rajta tovább. -
NiGhTM4R3 #3949 12 éves totál jelentéktelen nicken pattogsz, mi vagy te óvodás? te 2013-ban sem tudtál jobbat kitalálni mint én 2004-ben, de kit érdekel? viselkedj már a korodhoz méltóan és ne úgy mint egy hisztis 10 éves
szerinted az oké, hogy egy keveset használt karaktertől elveszik a legnagyobb erősségét, ebből kifolyólag még kevesebben fogják használni. szerintem meg a játék lényege a változatosság, a keveset használt karaktereket tegyék vonzóbbá (hogy ne mindig ugyanaz a ~10 karakter küzdjön egymással) de így pont nem azt a hatást érik el. ez volt az első hozzászólásom lényege, amit szerintem még most sem fogsz felfogni
amúgy ha szerinted se játszik senki murával akkor hogy lehet írtózatosan erős? kicsit ellentmondást érzek -
antiqueA #3948 Már alapból tudom, hogy kár minden erőlködésért, egy iLy3N nevű ember valószínűleg nincs olyan szinten, hogy értelmesen lehessen vele vitatkozni, de néha azért próbát teszek, persze soha nem csalódok kellemesen.
Azt mondod kedvenced Muradin. Oké... akkor mégis miért zavar az, hogy a kutya se játszik vele? Nem kurva mindegy neked, hogy ki játszik vele és ki nem, ha neked a kedvenced? Nyilván való, hogy a kommented arról szól, hogy sajnálod, hogy elvették Mura avataros basic attack stunját, különben értelmetlen faszság lenne az egész kommented. Erre írtam én, hogy kurvára nem kár, mert kurvára erős volt. Mi a kurva anyját nem lehet ezen érteni? Kapitány.... Tököm kivan az ilyen NyOm0R3k nevű kockahuszárokkal, olyan kurva okosnak hiszi magát az összes... És még te mondod, hogy képtelen vagyok értelmezni, amit írsz? Nevetséges...