Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Eközben bekerült egy C9 mount is, ami a korábbi kalózos érméhez hasonlít, viszont ez nem 20000 Gold, hanem csak 5000.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Karácsonyi trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hatalmas lett! <#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.15. 19:35:46

TBTPumpa

TBTPumpa
A héten érkezik Lunara!

TBTPumpa
Ingyenes hősök a héten:
Raynor
Muradin
Diablo
Azmodan
Butcher
Stitches
Morales (at 5)
Sgt Hammer (at 7)
Zeratul (at 12)
Brightwing (at 15)

Morpheus_v2
Eddigi tapasztalatom a kamufelhasználó fiókokkal:
Engedi a régi fiókok meghívását is, írtam hogy én Chogall miatt csináltam 2-3-at a mostani 2 mellé (enyém és családtagé), így mindkettőnknek megvan a 2200 goldos Chogall küldi. Ha rákattintasz a barát linkedre és az alt accounttal vagy bejelentkezve (nekem ezek 2-3 szintűek), akkor simán eltudod fogadni attól függetlenül, hogy letoltál 4-5 meccset a fake accounttal.
Belépsz a fake acc-tal és egyből dobja ajándék Raynert ha jól linkelted a meghívót.
Legjobb módszer az account és karakter szintezés: Training mode !! (nem ai mode). Simán ellehet menni AFK-ra, senki sem fog jelenteni és ha néha odafigyelsz és irányítod a botokat (campekkel), akkor egy 25 perces meccs 300k xp.

Morpheus_v2
Ezek szerint most nem jön új kari? <#rinya> Remélem még karácsony előtt lesz vmi update a skineken kívül. <#lookaround>
Overburner
Attol függetlenül ingyen van és mount is 😊
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.12.12. 18:32:21

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Az csak az eventes ideje alatt lesz elérhető
Overburner
+ Ingyenmount. 😄

TBTPumpa
Jövőhéten kezdődik a Winter Veil!

Új questek:
Play 15 Games – Earn a 4 day Stimpack
Play 50 Games – Earn a 10 day Stimpack

+ Zagara 7 ezer helyett 4 ezer Gold lesz.

Új skinek:
Greatfather Winter Stitches
Sugarplum Sylvanas
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.12. 17:39:24

TBTPumpa

Szerintem pedig pont a matchmakingen javíthattak valamit és azért hív be lassan. Többet vársz, de jobb csapatot szed össze. Barmokkal mindig van esély összekerülni, de én pont azt vettem észre, hogy mióta lassabban hív be, azóta jobbak a játékok.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Overburner
AI ellen ilyen problémák nincsenek <#idiota>

Sose IP-t bajnok, hanem accountot, ha nem bírod ki a játék nélkül még ölhetsz bele újra pénzt.
Másik, mostanában mintha egyre kihaltabb lenne a játék, és az is tele van barmokkal, mert azt veszem észre h egyre lassabban hív be, és ha be ís hív, akkor valami brutálisan hülyékkel rak egy csapatba, nem mondom h én váltanám meg a világot a játékommal, de amiket szoktam látni, azt még a heti wtf mommentsbe se mernék beletenni...
Overburner
Szerintem IP-t banolnak ha banolnak szóval bukta minden akkor. Mondjuk nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.12.10. 17:48:36

Na meg különben is, ha kibanolják a smurf accot, azzal nincs gond. A main accot meg ilyesmi miatt rettentő nagy lost business banolni.
Overburner
Megvárom hogy lecsengjen pár ilyen ügy aztán max megpróbálom a smurfkodást.

Morpheus_v2
Szerintem amíg nem kezdik el jelentgetni azokat az accoutokat amik egy ipről vannak, addig nem foglalkozik velük a blizz.
Overburner
Azt irták redditen a kérdésemre hogy szerintük baromság. Mivan ha vagytok 8-an egy családban és mindenkinek van külön accountja? Bann?😄

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy folyamatosan. Úgy van kitalálva a 'rencer', hogy azonos fővel rendelkező partykat igyekszik összetenni. Ez tapasztalatom szerint 80%-ban be is jön. Ha mégse, akkor sincs nagyobb csúszás annál, hogy 3 fős party megy 2 fős ellen.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Hello Mindenki!
Eu-n vagy USA-n keresnék hosszabb távra csapatot. Egyedül nagyon nem jó, mert folyton 4-es csapat van ellenem, nálam meg solo mindenki.
Kromar#2533 ha valakinek volna kedve 😊
Köszönöm

TBTPumpa
Redditen írták, hogy banhammer kategória. Én nem tudom, még nem próbáltam és mivel elég sok minden van az accountomon (többnyire CE-k), így nem is igazán akarok kísérletezgetni vele egy mountért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.09. 13:16:57

Morpheus_v2
Cholgalhoz is csináltam 3 fake accountot... akkor már 5 van... és egyik sem kapott bant. <#vigyor5>
TBTPumpa
1 IP címről maximum 3 Battlenet accountot regisztrálhatsz. A 4. accountért már Bannal fognak jutalmazni, szóval annyira nem kivitelezhető ez.

Morpheus_v2
Vajon kamu felhasználói fiókokkal is működik ez a jutalomrendszer?
TBTPumpa
Kezdőket támogató Patch Notes

TBTPumpa
Ingyenes hősök a héten:

+ 50% XP Boost december 16-ig!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.08. 22:01:04

Az lemaradt h a többi Mountain egyáltalán nem érdekel
Engem csak a Winter Jaina skin érdekelt, meg a rénszarvas, de ma láttam a Rheagar santa skint, nagyon vacilálok, de iszok pár jó kézműves sört és megveszem szerintem 😄
Overburner
Számomra sok nem szokott rávinni a sors hogy vásároljak egy játékban. 😊 Csak ritkán. Hát annyi után nem is szabad már 😄 Én csakis azt veszem meg maximum ami irtózatosan tetszik.

Ezt tegnap találtam valami óriási. 😄

Ezen (hogy ezt soknak tartod) felbuzdulva megnéztem, 28 vásárlásnál tartok. Bassza meg... most már nem éri meg abbahagyni a játékot 😄

TBTPumpa
Ha nézted a Dreamhack döntőt, ingyen megkaptad Cho'Gall-t, ahogy a #3799 számú hozzászólásban írtam is.

XenHai
Ezt hogyan?
Overburner
Hát engem becsődített ez a 50%-os akció. Zerg Hunter Zeratul meg egy dynamic boundle a páncélozott paciért. Undi Blizzard :/

TBTPumpa
Hellfire Jaina skin idea:

TBTPumpa
Ty Dreamhack

TBTPumpa
Dash Berlin - Heroes Of The Storm (Official Remix)

Dash Berlin is HotS-ozik! <#idiota>

Overburner
Nova Week

TBTPumpa
Holnaptól:

Malfurion
Valla
Anub'arak
Tassadar
Gazlowe
Nova
Artanis

Sziasztok, köszi a válaszokat. Este 20:00 után szoktam fenn lenni főleg, de megesik, hogy csak 22:00 után, napi questeket tolom le elsősorban top prioként.
Btagem: Bane#2599
Este pár menetre én is vevő vagyok 7 után. Amúgy hosszú idő után elkezdtem újra Hero League-ezni és elég vegyesek a tapasztalataim, bár meg kell hagyni, hogy a színvonal magasan a Qm és vs AI fölött van. Az mondjuk szép loose streak volt amikor 4 meccsen egymás után beszívtam először 1 béna Abathur-t, aztán sorozatban 3x egy Nova-Illidian párost akik veszett gyengék voltak mást nem csináltak kb csak folyton nekimentek az ellenfél full csapatának egyedül, az utcsó meccsen mondjuk volt 1 szép comeback-ünk amikor már csak a core-unk volt 22%-on de persze utána a Muradin-unk úgy gondolta, hogy ő team fight helyett inkább elmegy mobokat ütni, ott vége is volt a meccsnek..

Sajnos 1 meccsen 20-as szintíg már az 1-2 szint előny is komolyan érződik nemhogy a 3-4 vagy még több, de 20-as szint után egyszerűen nem érződik, hogy a másik csapatnak van 1-2 szint előnye is akár, mert utcsó meccsen a comeback-ünk után hiába vertük le kompletten az ellenfél teljes csapatát 2x is és szereztünk ezzel 2 szint előnyt a 3 szint hátrányból, a 3-ik alkalomnál ugye Muradin elment hát semmit nem ért az 2 szint mert 4v5-ben kompletten kb 3 másodperc alatt összecsuktak minket.. Mondjuk ehhez hozzájön, hogy nálunk kritikán aluli összeállítás volt szinte 0 cc-vel healer nélkül.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Aki csak játszanak néha-néha egyet, vagy esetleg szüksége van még Cho'Gall-ra, vegyen fel: Xirnox #2315
Este alatt mit értesz?

Amúgy szívesen csatlakozom a csapathoz.
B.net: Predaking#2176
Szevasztok, Heroes csapatot keresnék, akik leginkább este aktívak. ChoGall questhez kellene ember most elsősorban, valamint sima meccsekben is benne vagyok. 26 hős megvan, bármilyen posztot szívesen játszok.
Nem hinném, hogy van még olyan, akinek nincs meg... 😊

TBTPumpa
Pénteken DreamHack a Twitch-en!
Ha össze van kapcsolva a Battlenet fiókotok a Twitch oldallal és bejelentkeztek a meccsek ideje alatt, ingyen megkapjátok Cho’Gall-t!

Time works a little differently in the Nexus, meaning Black Friday will be starting early and lasting a whole two weeks! From November 24 to December 8 the Heroes of the Storm shop will offer the following deals to players in all regions:

All Heroes, Mounts, and Skins will be on sale at a 50% real money discount
A new 360 Day Stimpack will be available at a deeply discounted price
A new Second Chance Bundle will be available with the following items:
- Winter Veil Jaina Skin
- Greatfather Winter Rehgar Skin
- Reigndeer Mount
- Nazeebra Mount
- Lunar Tiger Mount
- Magic Carpet Mount

Mindjárt megnyugtató, egy Olyan hét még áprilisi viccnek is túl erős lett volna,bár vannak akkora trollok h megcsinálják 😄
Szerintem a 2. qm-ben szerintem kettő is volt, Zagara és Zeratulos tuti azok voltak.
Én érzem, hogy úgy ez a match makeing system patceről patchre szarabb?