Nomad90Hun#3889
Kedves Mérlegjakab enyhén bicskanyitogató a stílusod, de mivel karácsony van a béke és szeretet ünnepe ezért ak edves kis szívhez szóló posztodon átnézek mint az ablaküvegen, de a reakció sem marad el.
Szóval 1000 meccs alatt mindenki noob? Én nem így ítélem meg, részemről úgy vagyok vele, hogy nem véletlen van külön a vs A.I, a QM és a Ranked, illetve a karakter és az account szintek ha megveszel/feloldasz 1 hero-t a hero míg lvl 5 lesz addíg bőven van időd letesztelni rá a buildeket az kb 4-5 vs A.I meccset jelent, ezalatt bőven rá tudsz jönni mennyire fekszik az adott hős, az account szintek meg nem véletlen vannak kitalálva mire valaki meglesz 30-as addigra már kéne, hogy fogalma legyen a csapatmunkáról az objective-ekről, stb, láttam már közel 2000 meccses embert is úgy játszani mintha 5 perccel a meccs elött lépett volna be életében először a játékba, ami meg a rólam alkotottt képedet illeti halkan megsúgnám nem, hogy egy apuci kis kedvence vagyok aki csak rinyállni tud, rengeteg gamet toltam, illetve tolok amiben fontos a csapatmunka, és igen van önértékelésem be is ismerem ha én híbázok, mert vallom mint minden ember én sem vagyok hibátlan, uhyanúgy mint Te SEM.