• karmacoma
    "okostojás kettő azt mondja lvl30-tól menjen inkább ranked-olni...... Egy rosszúl működő MM-nél ezzel többet ártasz mint elvi haszna lesz. Sokak valószínűleg a rank reset után ezt szívták be mert ilyenekkel kerültek össze a 20 meccses kvalifikációnál. "

Ez már csak azért sem ajánlott, mert magaddal cseszel ki. Én tapasztalatlanként toltam 200 ranked meccset lev 40 után, ami pont elég volt ahhoz, hogy a béka segge alól kelljen felkaparnom az MMR-em(Ami miatt főleg gyengébb társakat és ellenfeleket kapok mint QM-ben, ahol korrekt MMR-em van, ezért sokkal kevésbé élvezhetőek a HL meccsek).

Rank tekintetében se mindegy hogyan kezdesz. Én rank 15 vagyok, de volt olyan rank 1 játékostársam QM-ben, akinek rosszabb HL winrate-el lett meg rank 1 csak erősebb volt az első 20-40 meccse és rank 1-en állt be az MMR-je és a winrate-e nem rank 20 körül mint nekem.

Az a véleményem QM-et kell tolni, de nem a győzelemért try hard módban idegeskedve, hanem azért, hogy megtanulj minden pályát, megtaláld és kigyakorold a neked tetsző hősöket és szerepeket. Utána mehet HL ahol felmész egy okés MMR szintre és összességében sokkal magasabb játékélményed lesz, mintha ajtóstól rontanál a házba és az MM-től várnád, hogy meccseket nyerjen neked.

Jó matchmakingel(Ami egyébként jelenleg nincs a játékban) se lesz jobb winrate-ed, csak kiegyensúlyozottabb meccseket tolsz hasonló tudású társakkal, és akkor lépsz feljebb, ha te vagy a mérleg nyelve hosszútávon. Szóval aki azt várja, hogy az MM változtatások után minden meccset megnyer, az nagyot fog csalódni, mert pont az a lényeg, hogy ne a szerencse döntse el a meccset, hanem az aznapi forma meg, hogy mennyire tud a csapat együtt dolgozni. Amúgy úgy írom ezt, hogy 3-14et futottam tegnap QM-ben. :)
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.12.24. 16:41:03