-
mérlegjakab #3878 A múlt héten érkezett patch és az event-el kapcsolatban, túl vagyok az 50 meccsen. Ami egyben tesztelés is volt a részemről, hogy milyen lett az MM. Mivel stimpack boost volt ezért hőshúzások mentek nagyrészt QM volt 40-42 meccs a többi HL. A véleményem teljesen pozitív és elég sok minőségi QM meccs volt. Nyilván még nem tökéletes a rendszer de fényévekkel jobb mint mondjuk novemberben volt. Ez nem csak az én véleményem hanem csapattársaimé is. Próbáltam solo-t , 2-4-es csapatban is. De szerencsére már nem csinálta az MM mint korábban. Ha meg nem ideális felállást oszt qm-ben legalább az ellennél is ugyan azt produkálja. Ezek a meccsek meg funok és kísérletezgetésre jók.
Az egyik okostojás azt állította, hogy QM-be csak a kezdők mennek. Hát erre annyit tudok mondani, hogy lol.
1. ha az MM normálisan funkcionál akkor veled azonos tudású vagy meccset lejátszottal hoz össze. Ergo ha lejátszott kb 1500 meccset és nem AI-ba mint mondjuk én, akkor már tapasztaltnak számítasz. De kérdem én , ha nincs meg hősöd és kell a lvl 5ös gold , akkor qm-en kívül , hogy a bánatban szerzed meg ha nem is akarod megvenni??? Továbbá ha csak egy meccsre vagy 1 dayli-re van időd akkor QM-be megy az ember nem HL-be.
2. okostojás kettő azt mondja lvl30-tól menjen inkább ranked-olni...... Egy rosszúl működő MM-nél ezzel többet ártasz mint elvi haszna lesz. Sokak valószínűleg a rank reset után ezt szívták be mert ilyenekkel kerültek össze a 20 meccses kvalifikációnál. lvl30 nál még akkor noobnak számítasz mint az állat de még lvl40-nél is. Sőt elárulok valamit kb mikor már tapasztaltnak fogsz számítani 900-1000 lejátszott meccs qm és hl, nem AI...!!! és van mind a 4 kasztból legalább 3 hősöd amit felhúztál lvl9-re. ez a minimum , hogy elkönyvelheted, hogy már kapiskálod a játékot.
De a szituációs monológotokból , lejön , hogy hatalmas egótok van de a skill meg a lejátszott meccsek meg hiányoznak. Helyette itt rinyáltok folyamatosan mindenért, de a mögöttes tartalom meg hiányzik.
Nem vagyok troll csak kb az első ember aki megmondja nektek , hogy a baj valószínűleg veletek van nem csak a Hotsal vagy az MM-el.
Ez egy vélemény volt Nomadról meg Nigthmare-ről és a hasonszőrűekről. A véleményemen el lehet gondolkozni vagy lehet tovább sírni meg népellenségként tekinteni rám, nem történik semmi hisz ez csak egy sg fórum.
Nem maradt más hátra, mint Merry Xmass-t kívánjak. !!!