• Nomad90Hun
    Este pár menetre én is vevő vagyok 7 után. Amúgy hosszú idő után elkezdtem újra Hero League-ezni és elég vegyesek a tapasztalataim, bár meg kell hagyni, hogy a színvonal magasan a Qm és vs AI fölött van. Az mondjuk szép loose streak volt amikor 4 meccsen egymás után beszívtam először 1 béna Abathur-t, aztán sorozatban 3x egy Nova-Illidian párost akik veszett gyengék voltak mást nem csináltak kb csak folyton nekimentek az ellenfél full csapatának egyedül, az utcsó meccsen mondjuk volt 1 szép comeback-ünk amikor már csak a core-unk volt 22%-on de persze utána a Muradin-unk úgy gondolta, hogy ő team fight helyett inkább elmegy mobokat ütni, ott vége is volt a meccsnek..

Sajnos 1 meccsen 20-as szintíg már az 1-2 szint előny is komolyan érződik nemhogy a 3-4 vagy még több, de 20-as szint után egyszerűen nem érződik, hogy a másik csapatnak van 1-2 szint előnye is akár, mert utcsó meccsen a comeback-ünk után hiába vertük le kompletten az ellenfél teljes csapatát 2x is és szereztünk ezzel 2 szint előnyt a 3 szint hátrányból, a 3-ik alkalomnál ugye Muradin elment hát semmit nem ért az 2 szint mert 4v5-ben kompletten kb 3 másodperc alatt összecsuktak minket.. Mondjuk ehhez hozzájön, hogy nálunk kritikán aluli összeállítás volt szinte 0 cc-vel healer nélkül.