4549
  • antiqueA
    Azt nehezen tudom elképzelni, hogy folyamatosan. Úgy van kitalálva a 'rencer', hogy azonos fővel rendelkező partykat igyekszik összetenni. Ez tapasztalatom szerint 80%-ban be is jön. Ha mégse, akkor sincs nagyobb csúszás annál, hogy 3 fős party megy 2 fős ellen.
  • Akuman
    Hello Mindenki!
    Eu-n vagy USA-n keresnék hosszabb távra csapatot. Egyedül nagyon nem jó, mert folyton 4-es csapat van ellenem, nálam meg solo mindenki.
    Kromar#2533 ha valakinek volna kedve :)
    Köszönöm
  • TBTPumpa
    Redditen írták, hogy banhammer kategória. Én nem tudom, még nem próbáltam és mivel elég sok minden van az accountomon (többnyire CE-k), így nem is igazán akarok kísérletezgetni vele egy mountért.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.09. 13:16:57
  • Morpheus_v2
    Cholgalhoz is csináltam 3 fake accountot... akkor már 5 van... és egyik sem kapott bant.
  • TBTPumpa
    1 IP címről maximum 3 Battlenet accountot regisztrálhatsz. A 4. accountért már Bannal fognak jutalmazni, szóval annyira nem kivitelezhető ez.
  • Morpheus_v2
    Vajon kamu felhasználói fiókokkal is működik ez a jutalomrendszer?
  • TBTPumpa
    Kezdőket támogató Patch Notes
  • TBTPumpa
    Ingyenes hősök a héten:

+ 50% XP Boost december 16-ig!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.08. 22:01:04
  • szlordzs
    Az lemaradt h a többi Mountain egyáltalán nem érdekel
  • szlordzs
    Engem csak a Winter Jaina skin érdekelt, meg a rénszarvas, de ma láttam a Rheagar santa skint, nagyon vacilálok, de iszok pár jó kézműves sört és megveszem szerintem :D
  • Overburner
    Számomra sok nem szokott rávinni a sors hogy vásároljak egy játékban. :) Csak ritkán. Hát annyi után nem is szabad már :D Én csakis azt veszem meg maximum ami irtózatosan tetszik.

Ezt tegnap találtam valami óriási. :D

• antiqueA
    Ezen (hogy ezt soknak tartod) felbuzdulva megnéztem, 28 vásárlásnál tartok. Bassza meg... most már nem éri meg abbahagyni a játékot :D
  • TBTPumpa
    Ha nézted a Dreamhack döntőt, ingyen megkaptad Cho'Gall-t, ahogy a #3799 számú hozzászólásban írtam is.
  • XenHai
    Ezt hogyan?
  • Overburner
    Hát engem becsődített ez a 50%-os akció. Zerg Hunter Zeratul meg egy dynamic boundle a páncélozott paciért. Undi Blizzard :/
  • TBTPumpa
    Hellfire Jaina skin idea:
  • TBTPumpa
    Ty Dreamhack
  • TBTPumpa
    Dash Berlin - Heroes Of The Storm (Official Remix)

Dash Berlin is HotS-ozik!
  • Overburner
    Nova Week

• TBTPumpa
    Holnaptól:

Malfurion
    Valla
    Anub'arak
    Tassadar
    Gazlowe
    Nova
    Artanis
  • Balagebest
    Sziasztok, köszi a válaszokat. Este 20:00 után szoktam fenn lenni főleg, de megesik, hogy csak 22:00 után, napi questeket tolom le elsősorban top prioként.
    Btagem: Bane#2599
  • Nomad90Hun
    Este pár menetre én is vevő vagyok 7 után. Amúgy hosszú idő után elkezdtem újra Hero League-ezni és elég vegyesek a tapasztalataim, bár meg kell hagyni, hogy a színvonal magasan a Qm és vs AI fölött van. Az mondjuk szép loose streak volt amikor 4 meccsen egymás után beszívtam először 1 béna Abathur-t, aztán sorozatban 3x egy Nova-Illidian párost akik veszett gyengék voltak mást nem csináltak kb csak folyton nekimentek az ellenfél full csapatának egyedül, az utcsó meccsen mondjuk volt 1 szép comeback-ünk amikor már csak a core-unk volt 22%-on de persze utána a Muradin-unk úgy gondolta, hogy ő team fight helyett inkább elmegy mobokat ütni, ott vége is volt a meccsnek..

Sajnos 1 meccsen 20-as szintíg már az 1-2 szint előny is komolyan érződik nemhogy a 3-4 vagy még több, de 20-as szint után egyszerűen nem érződik, hogy a másik csapatnak van 1-2 szint előnye is akár, mert utcsó meccsen a comeback-ünk után hiába vertük le kompletten az ellenfél teljes csapatát 2x is és szereztünk ezzel 2 szint előnyt a 3 szint hátrányból, a 3-ik alkalomnál ugye Muradin elment hát semmit nem ért az 2 szint mert 4v5-ben kompletten kb 3 másodperc alatt összecsuktak minket.. Mondjuk ehhez hozzájön, hogy nálunk kritikán aluli összeállítás volt szinte 0 cc-vel healer nélkül.
  • kririgo
    Aki csak játszanak néha-néha egyet, vagy esetleg szüksége van még Cho'Gall-ra, vegyen fel: Xirnox #2315
  • Predaking666
    Este alatt mit értesz?

Amúgy szívesen csatlakozom a csapathoz.
    B.net: Predaking#2176
  • Balagebest
    Szevasztok, Heroes csapatot keresnék, akik leginkább este aktívak. ChoGall questhez kellene ember most elsősorban, valamint sima meccsekben is benne vagyok. 26 hős megvan, bármilyen posztot szívesen játszok.
  • antiqueA
    Nem hinném, hogy van még olyan, akinek nincs meg... :)
  • TBTPumpa
    Pénteken DreamHack a Twitch-en!
    Ha össze van kapcsolva a Battlenet fiókotok a Twitch oldallal és bejelentkeztek a meccsek ideje alatt, ingyen megkapjátok Cho’Gall-t!
  • antiqueA
    Time works a little differently in the Nexus, meaning Black Friday will be starting early and lasting a whole two weeks! From November 24 to December 8 the Heroes of the Storm shop will offer the following deals to players in all regions:

All Heroes, Mounts, and Skins will be on sale at a 50% real money discount
    A new 360 Day Stimpack will be available at a deeply discounted price
    A new Second Chance Bundle will be available with the following items:
    - Winter Veil Jaina Skin
    - Greatfather Winter Rehgar Skin
    - Reigndeer Mount
    - Nazeebra Mount
    - Lunar Tiger Mount
    - Magic Carpet Mount
  • szlordzs
    Mindjárt megnyugtató, egy Olyan hét még áprilisi viccnek is túl erős lett volna,bár vannak akkora trollok h megcsinálják :D
  • Predaking666
    Szerintem a 2. qm-ben szerintem kettő is volt, Zagara és Zeratulos tuti azok voltak.
    Én érzem, hogy úgy ez a match makeing system patceről patchre szarabb?
  • Nomad90Hun
    Jah elöbb néztem is b.net-en hogy más karik voltak kiírva, nem baj emberből vagyunk kérem.

Amúgy most volt 2 Qm-em haverral mondom ha már a 3 support meccses napit megkaptam ideje felküzdeni Tassadart lvl 9-re, erre minden meccsben legalább 1 orosz akik naná h elmászkálnak a fenébe stb, meg mellé legalább 1 de inkább 2 noob akik pofázni azt tudnak de csinálni vmit azt már nem...
  • TBTPumpa
    Mégsem, ezek lesznek:
    Raynor
    Muradin
    Falstad
    Uther
    Nazeebo
    Jaina
    Kerrigan
  • Luciferkee
    HL
  • szlordzs
    Ez most ugye csak egy kibaszott vicc ugye?? Ennyi nehezen játszható karaktert egyszerre betenni? ezen a héten lehet be se logolok... Murky, Nova,Abathur, TLV, mi lesz itt emberek :D
  • Nomad90Hun
    Őszintén én már készülök lelkiekben a noob Nova áradatra, a másik aki nagyon érződik a csapatnak minuszban majd ha bénáznak vele az ugye Abathur, viszont Rexxar-nak adok legalább lvl 5-ig 1 esélyt.
  • dantor7
    :D :D :D
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:
    Murky
    Lost Vikings
    Abathur
    Anub'arak
    Nova
    Rexxar
    Tassadar
  • Maak
    4hsz-t kellett volna visszaolvasnod.
  • Nomad90Hun
    Tény vannak béna oroszok is, de van 1-2 gyöngyszem aki tényleg jól tolja.

Én most a Cho'gall playereken vagyok kiakadva, akik tolják vele 10-ből 9-szer bénáznak, feedelik az ellent, teamfight-oknál elmásznak a pálya másik felére, stb, lassan ott leszek, hogy ha meglátok 1 Cho'gall-t inkább nyomok 1 leave-et...

Na de, hogy ne csak a morgolódáson legyen a hangsúly itt 1 enyhén borult kis video:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://youtu.be/tnmCUqy91aA
  • Yserac
    Hát nem tudom, ha a ruszki régiót ki lehetne tiltani már az nagyságrendi minőség javulást jelentene. Egy működő kommend rendszer kevés playerrel még hatékonyabb is lenne, mint az algoritmus. Persze nem minden orosz paréj, de a legtöbb igen tapló.