Gran turismo 6
  • Amiga
    Úgy nyavajogsz, mint egy hatéves kislány. :-D

Én konkrétan minden arany szintidőt teljesítettem, pedig egyáltalán nem vagyok egy űberkirály játékos. Persze, voltak olyan futamok, amiket újra és újra meg kellett próbálni, de mi a gond ezzel? A Gran Turismo sosem az a játék volt, amit egy hétvége alatt kellett volna kijátszani.

Azt aláírom, hogy a játék befejezetlenül jelent meg, és egyelőre csak ígéretek vannak a jobb hangokra, vagy a bővebb tartalomra. A nyafogásod egy része azonban egyszerűen érthetetlen.

Talán a kevésbé szimulátoros, netán NFS vonal való neked, ha hiányolod a futam közbeni rontásnál a visszajátszás lehetőségét. Vagy, ha nem tudsz megbírkózni a kihívással... miért kellene egy bajnokságot egyből megnyerned? Hány autóval próbálkoztál? Hányféle beállítással? Én rengeteget szenvedtem a 125-ös go-kartokkal a GT-pályán, mire meglett az első hely. De miért lett volna jobb, ha elsőre megvan? A győzelemnek a legyőzendő akadály nagysága határozza meg az értékét.

Amúgy 133 autóm van, és 4,4 millió CR-em. egyszer sem vettem creditet valódi pénzért.

Amúgy a Red Bull challenge második fele kormánnyal játszható, kontrollerrel esetleg belső nézetből érdemes próbálkozni -2-re vett irányítás mellett. Nekem a bronzt már sikerült így - elsőre - összehozni. A jutalmak? Egy 2 millió és egy 6 millió CR-es autó, amihez a két új event két másik autót ad hozzá, ugyancsak több, mint 2 millió CR értékben.

Mit értesz az alatt, hogy irreálisan drágák a jobb autók? A legtöbb Le Mans-it már 1,5-2 millió körül megveheted. Ennyit a 200 %-os bónusszal pár óra alatt össze lehet hozni. Néha egy-egy event magában ad közel egy milliót.