• dyra
    Nem értem minek személyeskedsz. Leírtam egy folyamatot. A szegény országokban a család a legfőbb támasz. Mivel se normális szociális rendszer se normális rendőrség. Kaja van meg szegénység nagy. Szaporodnak mint a nyulak. Európa meg nem szaporodik minek következménye, hogy az istenített Németországod vagy Angliád KB 1 hónap alatt földre rogyna ha onnan kivennéd a bevándorlókat és a vendégmunkásokat akiknek köszönhetően vannak tudják tartani és fokozni a szintet. Ha 1 millával több a gyerek akkor nem ugyanannyi pénz kerül szétosztásra mivel több lesz az előállított produktum mivel több embernek kell előállítani magyarul, hogy értsd több kenyér kell például. Vagyis többet kell TERMELNI! Nem nyaklóra kell szaporodni persze, de azért ennél bizonyosan több kellene ráadásnak sokkal. Ehhez pedig szemléletváltás kell, hogy pl a nők ne 40 évesen szenvedjenek az első gyerek legyártásával mikor már öregek, és mindenféle kezeléssel meg drága hokusz pokusszal tudjanak csak szülni. Hanem egy gyerekbarát társadalom kialakításával elérni, hogy akár az egyetem mellet lehessen már gyereke valakinek, hogy még fiatal korában mikor rágenerálódás is sokkal jobb tudjon szülni. Ehhez pedig család centrikus gondolkodás kell nem olyan, hogy fontosabb a karrier, a pénz a lakás, az új utak az új plázák, az új szórakozási baromságok. Egy olyan, hogy az a legfontosabb, hogy meglegyen egy egészséges szint ami garantálja az ország hosszútávú működését. Ennyit mondtam.