• Magiszter
    #12
    Tisztelt Facebook fejlesztők!

    Sok fáradtságot tudnátok megspórolni akkor ha bevezetnétek a következőket:

    - A regisztrációnál elfogadjuk hogy minden belépésnél, illetve egy session alatt minden 10. percben meg kell nézni egy 20-30 perces reklámfilmet.

    - A reklámfilm megnézését követően ki kell tölteni egy debileknek szánt kérdőívet (kattints a piros körre...melyik nem szám...)

    - A kérdőív végén egy SMS-t kell küldeni az emelt díjas telefonra, ami az apró betűben feljogosítja őket hogy heti 2000 forintot terheljenek a telefonszámládra, hogy megkapd az egyszer használatos belépőkódodat.

    - Ezt követően fel kell töltened egy komplett életrajzot a fogantatásoddal kezdve a jövő hétig, napi lebontásban. Mikor, hol, kivel, hogyan, hányszor információkra alapozva. A péniszed méretét, a székleted színét, állagát, mennyiségét, illetve az összes kecskés pornódat is kötelező jelleggel kell megadnod.

    - Prémium user fokozatot is lehet szerezni, akkor a reklámok csak napi egyszer bukkannak fel. Nem kell mást tenned csak letölteni a Facebook-Tracker nevű programot a gépedre ami Full Access-t biztosít a facebook kedves csapatának minden a számítógépen végzett tevékenységről (apró betűs részben nem kell elolvasnod hogy minden adatot tükörben mentünk az NSA szerverére is). Persze a Prémium kategórához ezt az alkalmazást a telefonodra is telepíteni kell és engedélyezni a háttérben való futtatást.

    Ennek továbbfejlesztését már rátok bízom. Én csak a bevételek 1%-át kérem elutalni minden hónapban. (A tervezetet megtaláljátok a "lehúzunkmindenkitapicsábaésközbenmegfigyelünkmertnekedezjó" védjegy alatt)

    Minden ki jól járt!

    Szerintem.

    Sok szeretettel!

    Magiszter