Macropus Rufus#35
szted egy orvos hány ezer olyan esetet tudna mondani neked ami tételesen cáfolna mindent amit leéírtál a rokonaiddal kapcsolatosan?
" Túlélte, pedig nem egy akrobata és reflexbajnok az öreg."
szerencséje volt.
"elvileg a sofőr szemébe sütött a nap mert alkonyat volt és keletről nyugatra tartott."
a robotvasaknál ay interferencia lesz az ami nálunk a "nem az út és látási viszonyoknak megfelelő..."
Pár éve az ADAC tesztjén a merci telibe verte az álló falat a ködös pályán, mert interferencia miatt hibás adatokat kapott a szenzorjaitól. A Volvo pár évvel késöbb napos idődben a bemutató alatt ugyan ezt játszotta el. Szintén interferencia. És még akkor nem beszéltünk arról, hogy mi van ha a programban bug van, és ez okozza az, hogy nem tud mit tenni az interferenciákkal.
"Én pedig ezek szerint rendkívüli módon gyorsulok néha a bringámmal, mert az az autó aki megnyikkanó kerékkel indul mellettem a lámpánál még át sem ér a kereszteződésben mikor én már majdnem félgázzal tekerek... és az én maxom nem 30-40kmh.. de mire elérem a maximumom már haladtam vagy egy kereszteződést."
ebben szinte biztosan igazad van. Bár azt ugye tudjuk, hogy a megnyikkanó kerék pont nem gyorsítja a kocsit.