Viszaolvasva a topic elmúlt néhány oldalát értelmetlennek tartom a további nyitvatartást - egymást meghallgatni képtelen társaság folytatja itt napok óta egymás gyalázását.

Szálljatok magatokba egy kicsit.
  • Zero 7th
    Most csak a jogi rész, mert nincs rád türelmem:

Egyszer:
    "42. § (1) Az ifjúság-egészségügyi gondozás célja a kiskorúak harmonikus testi és lelki fejlődésének elősegítése. Ennek során biztosítani kell
    ...
    c) az életkorhoz kötött kötelező védőoltásokat, illetve azok megtörténtének és eredményességének vizsgálatát, továbbá a kampányoltásokat,"
    Kétszer:
    "57. § (1) A védőoltás célja a fertőző betegségekkel szembeni aktív, illetve passzív védettség kialakítása.
    (2)123 A miniszter rendeletben határozza meg azokat a fertőző betegségeket, amelyek esetében
    a) életkorhoz kötötten,
    kötelező védőoltás elrendelésének van helye.124"

Itt van, tessék. Törvény, kimondja, hogy életkorhoz kötötten védőoltást kell adni, hogy pontosan mit, azt a miniszter rendeletben határozza meg.
    Nem tehetek róla, hogy a joghoz IS hülye vagy, bár nem lep meg.

A kötelező védőoltás benne van a törvényben. A gyógypuszi, például, az nincs.
    Komolyan, van némi képzelőerőm, de bazdmeg azt sehogy nem tudom összerakni, hogy hogy a faszomba gondolod, hogy nincs törvény, de mindenki úgy csinál, mintha lenne. Ez már nekem túl retardált, egyszerűen elképzelni sem tudom, hogyan lehet neked ez a kretén ötlet egyáltalán hihető.