Viszaolvasva a topic elmúlt néhány oldalát értelmetlennek tartom a további nyitvatartást - egymást meghallgatni képtelen társaság folytatja itt napok óta egymás gyalázását.

Szálljatok magatokba egy kicsit.
  • Zero 7th
    "valami ilyesmire számítottam. önmagadat minősíted most is, de szerencsére úgy, hogy a gatyádból is kirázlak"

Muhaha, meg ahogy te azt elképzelted.

"megkeresem a statisztikát erről, csak a rengeteg anyagom között hirtelen nem találom"

Huhúúú, már csak úgy rázódom...
    Ha esetleg az lesz a statisztika fejlécében, hogy influenza, akkor az a minimum, hogy térden csúszva jelentkezz önként, hogy le akarsz szopni.

"-igen, én sem voltam korrekt amikor ezt írtam,"

Júj, ennyire azért ne erősen rázz!

"de elsősorban a nyugat európai országokra céloztam ezzel. a keleti blokk le van fosva"

Ja, mert mi is oda tartozunk, tehát ez lényegtelen. Logikus, persze.
    Na meg nyilván, az az ország, amit lehazudsz, az nyilván nem számít...
    Maradjunk annyiban, hogy itt is torokra vetted a faszt.

Azon a retardáltságon meg már nem is akadok fenn, hogy egyik mondatban közlöd, hogy csak itt kötelező (ami nem igaz), a következőben meg azt, hogy MÉG ITT SEM. Igen, rettentően összeszedettek a gondolataid, és azt szépen fel tudod fűzni egy logikai láncba, ezt egyértelműen látjuk. (Nem.)
    Az meg már csak hab a tortán, ahogy azt elképzeled, hogy valami nem törvény, DE MINDENKI ÚGY CSINÁL, mintha az lenne. Ez már olyan szintű kreténség, hogy az számomra hihetetlen.

Na és akkor a jog... Hogy miért nem lep meg, hogy ehhez is hülye vagy, mint a segg?
    Ha nem most látnál először nyitva törvénykönyvet, akkor tisztában lennél vele, hogy egy rakás törvény úgy működik, hogy az alapokat lefekteti, a részleteket meg kormányrendeletre vagy miniszteri rendeletre, vagy önkormányzati rendeletre bízza. Ez azért van, hogy ne a kurvanagy igényű (sokszor többséges, vagy kétharmados) törvényt kelljen módosítgatni az olyan részletek ügyében, ami akár évente változhat.
    Retardáltra fordítva:
    A törvény előír kötelező védőoltásokat. Azt, hogy konkrétan MI ELLEN kell oltást beadni, azt a hatályos miniszteri rendelet mondja meg.
    De a törvény egyértelműen kimondja, hogy vannak életkorhoz kötött kötelező védőoltások. Ott van feketén-fehéren, csak te picsára hülye vagy a joghoz.

Továbbá az önrendelkezés joga érdemben csak a foglalkozáshoz kötött, és a külföldi utazás alkalmával kötelező védőoltások esetében áll fenn, mert -ha ez esetleg meglepne- a gyerekeknek nincsen önrendelkezési joguk 18 éves korukig. Úgyhogy nekik sajnos az életkorhoz kötött védőoltások gecire kötelezőek.

Hívd nyugodtan Ricsit, pont ugyanazt a kreténséget sikerült leművelned, amit ő is szokott. Kezet is foghatsz vele, pont ugyanolyan retardáltak vagytok, sikerült kemény munkával a szintjére süllyedned.
    Nem értesz hozzá, tényszerűen tévedsz, de kibaszott nagy arccal osztod a faszságot.

"ahol nincs adat :"

EBBEN a statisztikában nincs adat, te nyomorult! Az nem azt jelenti, hogy nem is létezik, baszd már szíven!
    Azért ezt linkeltem, mert ezt találtam meg először, és már ebből is látszik, hogy hazudsz, amikor azt állítod, hogy csak Magyarországon kötelező.

"látok némi összefüggést...."

Ja, mert egy paranoid kretén vagy, te még egy szabásminta és a fénysebesség közé is képes vagy összefüggést látni, úgyhogy ez olyan gecire nem meglepő.

Hogy a devizahitel hogyan érv védőoltás témában, azt csak te tudhatod...

"valóban jó lenne úgy nyilatkozni egy témában, hogy annak a hátteréről van némi fogalmad. mert az oltásokat nem a járványok elkerülése miatt adják. és a magyar lakosság kipusztítása elsődleges cél"

Igen, és mindezt a gyíkemberek irányítják, akik a negatív érzelmeinken élősködnek.

Na menj a picsába, te ostoba pöcs!