World Rally Chamionship 4 PC verzió
  • Totti5
    Indul a menet. Kormány beállít, start race.

30 fps és irgalmatlan szaggatás, diavetítés. Itt valami nyiván nem jó. Nem is volt, hisz én galád módon, első dolgom az volt hogy bekapcsoltm a vsyncet. Ez úgy tünik a az olaszoknál más hatást ér el, mint ahogy az a játékiparban megszokott.

Jó akkor kikapcsoltam. Már a menüben szétesett a kép, de nem baj, legalább túlléptünk az akadós 30 fpsen. Akkor újra verseny. És indul és WTF. Nincs FFB. Bazdmeg, vagyis valami van, de még boxon is erősebb volt. Lehet hogy azért mert G25 driver van fent Fanatechez ( ami amúgy szponzora a játéknak ami az induló képernyőn látható is ). Sebaj, gyorsan felcsaptam a gépre egy fanatec driver.

No akkor harmadjára indulunk, vagyis indulnánk, mert így most a kormányt joynak ismerte fel. Sebaj, talán jó lesz. Akkor most már tényleg mennék 10 métert... indulunk. 1-2-3-4 méter. Alt F4. Ez bazmeg tényleg kontroller emulálsa kormánnyal. Akkor Fanatec driver le, G25 fel, azzal legalább lehet valamit kezdeni.

Pálya tölt, indulás. Mentem egy fél szakaszt. A játék a 60 fps közelében sincs. Akad, szaggat. Ugrál a frém 60 és 50 közt össze vissza. Teljesen játszhatalan + ronda. Néztem egy esőse versenyt is, amire véletlen bukkantam de ha én köpködném a szélvédőt akkor is igényesebb látvány lenne, mert ezen semmi effekt nem volt. Vízátfolyás? belementem, az ablaktörlő a csont száraz szélvédőt törölte 10 mpig.

Borzalmas, a fizika nevetséges aszfalton olyan szinte gyors és ragasztó, hogy nem bírom időben fordítani a kormányt!, a grafika ronda, a játék játékként alkalmatlan a játékra. A szokásos Milestone szenny, hozzá nem értőktől azoknak akiknek semmi féle affinitásuk sincs az autós játékokhoz és az igényes videójátékhoz.

Elcsesztem 3 órát megint az életembel ezekre a gyökerekre. Valamit ki kellene találnom arra hogy ilyet ne tegyet többet, mert mindig átbasznak, és mindig jobban. Könyörgöm, menjenek már csődbe! Nincs szükség ezekre.

Utána elindítottam a Dirt 3-at. 3 éves játék, de egy gázfröccs elég volt arra hogy hang terén az egész WRC4et llemossa a színről. Grafikában alázza, igényességgben nem egy liga és fix 60 fps, vsyncel.

Jó játékot ehhez, remélem ez lesz az utolsó bűntett amit ezek elkövetnek és hamarosan máshoz kerül a liszensz, mert ennél bármi jobb.

A játék amúgy ugyan az a minőség mint a MotoGP, semmivel sem igényesebb vagy jobb.