World Rally Chamionship 4 PC verzió
  • endy papp
    Én csak azt sajnálom hogy nem támogatja rendesen a 3 moncsis felbontást,vagyis széthúzza a képet így a cokpit használhatatlan nézetet produkál,nem kis csalódás,mert azért illet volna erre is odafigyelni.
    A dirt rally-ban aránylag jól megcsinálták.
    De nagyon érződik a konzolos beütés ebben is és a menükezelésnél is,gondolom azért is lett ilyen ratyi az eyefinity része.
    Tudom kevesebbeknek van ilyen, de akkor is ,a wrc4 ben még elég használhatóra megcsinálták, ott se volt az igazi ,de legalább abból tudtam vezetni, itt teljesen kuka.
    A többi amit előttem leírtak teljesen,helytállóak.
    Tudom én vagyok láma de nekem még így is van néha hogy nem elég széles az út....
    A tesztek során még fejre is állítottam a pályán...
    Ami lényeges a ffb és a vissza jelzések a kormány felé ,soha rosszabb,érzem mikor vagyok az padkán ,mikor az úton.
    Mikor csúszik túl egy-egy fékezésnél és mikor pörögnek ki a kerekek.
    A váltásokkal nem vagyok teljesen kibékülve,nem érzem igazán mikor váltja a sebességet,no meg nem is nagyon hallom.
    Ezen része nekem nem jött be.
    Graf összességében jó.
    Én nem hasonlítanám,semmihez,mert ez ilyen,vannak jó és kevésbé jó tulajdonságai,mint minden,játéknak.
    Az hogy megéri é a pénzét......nos erre csak annyit ,az AC dream 2 dlc-je 8 eurót?
    Amiben van 1 azaz 1 pálya no meg 8 kocsi amiből már eddig is több volt mint kellet volna.
    Én inkább tettem hozzám még és ezt vettem meg,persze mindenki előtt ott a választás.
    Összegezve csak előre lépés volt hogy nem az előző készítő csinálta ezt is.