World Rally Chamionship 4 PC verzió
-
Az FFB hiánya elég gáz, controller profiler-ben lehet állítgatni valamit, de ezt javítani kell mindenképpen.
..de egyébként nálam rendben van, irányítást is be tudtam lőni, van használható belső nézet, és jó szűkek a pályák...valamint nincs(!) az embernek az az érzése hogy végtelen lóerő van alatta.
Nálam full beállításon gyorsabb mint a Dirt 3 full beállításon, az olyan 60-70, a WRC4 meg vagy 88, vagy 99 fraps se tudja.
Kicsit emlékeztet valamire ez a játék, a szűk kanyarjaival...de nem tudom melyik játékra.
Na mindegy, a lényeg hogy nincs ezzel komoly baj, és nem kell kikapcsolni a Vsync-t, ablakban kell futtatni és duplázza a képkockát.
A kormány beállításához elég segítséget kapunk, ffb meg úgy sincs egyenlőre.
amiben sztem több-jobb mint a Dirt3:
1: -Dirt3 minden indításkor kicsit gagyi nekem, de ez legyen a saját problémám.
szal:
1: szűkebb pályák
2: jobb belső nézet
3: jobb és gyorsabb grafika
4: valamivel jobb és részletesebb setup
5: szebben törik
6: karrier mod, pl: a szakaszok végén a sok egyforma duma mellett a kezdők kapnak néha tippeket az autó beállításához. +gyenge autók->erős autók.
motorháztető nézetből jóval egyszerűbb a játék, de belső nézetből nehezebb, sajna a 3 monitoros támogatását nem tudtam kipróbálni.
Amiben kevesebb mint a Dirt3:
- nincs patch
na jó szal:
1: FFB...bár ott is egy nagy kamu, de legalább ráz.
2: kiforratlanság, grafikai téren főleg, pl. a Totti által említett vízfelverődés, de van még mit csiszolni a terepen.
..
kép:
30 euro-t megért, ha lesz hozzá ffb.